Metalce će voditi ista ekipa - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1305
post-template-default,single,single-post,postid-1305,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Metalce će voditi ista ekipa

Sekcija metalaca dosadašnjem rukovodstvu povjerila je još jedan mandat. Dužnost pročelnika obnašat će i dalje Josip Žuglić, njegov zamjenik bit će Ivica Ivec , a tajnica Alma Jatić Hasanbegović.

U Poslovni odbor osim pročelnika, njegovog zamjenika i tajnice ući će još: Josip Tržec, Renata Stubičar, Miroslav Martonja, Tihomir Turković, Zdenko Kuš i Vladimir Spremo

Izabrana su i dva predstavnika Sekcije u Skupštinu Udruženja obrtnika grada Zagreba. To su: Josip Tržec i Alma Jatić Hasanbegović.U Upravnom tijelu ceha sekciju će predstavljati Alma Jatić Hasanbegović i Josip Žuglić.

Tajnica UOGZ, gđa. Kunčić informirala je o Javnom pozivu MINGO-a „Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike“, najavila skorašnje poticaje Grada Zagreba, te informirala o informatičkim radionicama koje su u tijeku i aktivnostima u suradnji s Obrtničkim učilištem planiranim za rujan.

No Comments

Post A Comment