Sekcija kozmetičara – pročelnica ostaje Antonija Tretinjak - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1207
post-template-default,single,single-post,postid-1207,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sekcija kozmetičara – pročelnica ostaje Antonija Tretinjak

Sekcija kozmetičara odabrala je svoje rukovodstvo za naredne četiri godine. Pročelnica ostaje Antonija Tretinjak. Njezini najbliži suradnici također su dobili novi mandat, zamjenica pročelnice Valerija Štokić obnašat će i dalje tu dužnost, a Renata Šmida ostaje tajnica Sekcije.
Osim najužeg rukovodstva u Poslovnom odboru bit će dosadašnji članovi. Marina Gjopar, Natalija Primorac-Udovičić, Ksenija Lovinčić,, ali i dvije nove članice Andrea Pavlic i Anđelka Lončar.

U Skupštinu Udruženja obrtnika grada Zagreba Sekcija kozmetičara predložila je 2 člana. To su: Antonija Tretinjak i Renata Šmida.
Za članove Upravnog tijela Ceha predložene se Valerija Štokić, Renata Šmida i Antonija Tretinjak.

Osim izbora radnog tijela Sekcije pročelnica Tretinjak osvrnula se na rad Sekcije u proteklom mandatu i kroz power point prezentaciju istaknula brojne aktivnosti, te istaknula da i u novom mandatu za članove se planira niz seminara i edukacija.
Također je informirala članstvo o održavanju 3.zagrebačkog obrtničkog sajma od 25.-27.04.2018.godine na kojem će se održati natjecanje Zlatni ruž, 27.04. s početkom u 14 sati i proglašenjem u 16 sati.

Tajnica UOGZ, M.Kunčić informirala je o Javnom pozivu za program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ MINGPO- a kojim se može ostvariti povrat sredstava za majstorske ispite, najavila je natječaj Grada Zagreba predviđen za svibanj, te informirala o informatičkim radionicama koje će provoditi Obrtničko učilište za članove UOGZ.

No Comments

Post A Comment