Dodir Pariza – sajam kojem se zagrebački kozmetičari i frizeri rado vraćaju - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1213
post-template-default,single,single-post,postid-1213,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Dodir Pariza – sajam kojem se zagrebački kozmetičari i frizeri rado vraćaju

U organizaciji Sekcije kozmetičara 50 kozmetičara i frizera Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je ovaj vikend Dodir Pariza 30. Međunarodni sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja u Beogradu.
Na 14.500 m2 izložbenog prostora mogli su se pronaći vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre, ordinacije i do 70% jeftinije. Posjetitelji su mogli prisustvovati na vrhunskim predavanjim i prezentacijama uz nastupe brojnih beauty terapeuta i frizera.

Sajam „Dodir Pariza” održava se dvaput godišnje, posjeti ga oko 20.000 profesionalnih posjetitelja u dva dana (iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Bugarske, Mađarske, Rumunjske i Albanije).

Put je prošao ugodnom druženju, razmjenama stručnih znanja i noviteta.

No Comments

Post A Comment