Stolari posjetili sajam SICAM 2017 - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1472
post-template-default,single,single-post,postid-1472,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Stolari posjetili sajam SICAM 2017

Članovi sekcije stolara uz potporu Udruženja na jedna dan posjetili su (12.10.2017.) SICAM međunarodni sajam za komponente, tehnološke proizvode i pribor za industriju namještaja koji se održava u Pordenoneu.
Riječ je o sajamskoj priredbi na međunarodni izlagači predstavljaju najnovije proizvode i trendove u industriji namještaja.
Upravo zbog svoje raznolikosti ova je izložba idealna platforma za proizvođače i dobavljače te prigoda da uspostave nove kontakte.
Ovogodišnje izdanje SICAM-a je najkompletnije s najopsežnijim dizajnom i tehnologijom ikad dostupnim, a prisutno je ukupno 583 izlagača iz 35 zemalja.

Članovi Sekcije sajam su ocijenili odličnim te uspostavili brojne poslovne kontakte.

No Comments

Post A Comment