izrada Godišnjeg programa rada i Financijskog plana za 2018. godinu. - Udruženje obrtnika grada Zagreba
692
post-template-default,single,single-post,postid-692,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

izrada Godišnjeg programa rada i Financijskog plana za 2018. godinu.

Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti, Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i Ceh proizvodnih djelatnosti održali su sjednice prošli tjedan na kojima je glavna tema bila izrada Godišnjeg programa rada i Financijskog plana za 2018. godinu.
Programom rada su previđene aktivnosti među kojima su posjeti specijaliziranim sajmovima, organizacija edukacija, održavanje sjednica, sudjelovanje na seminarima, sudjelovanje na ZOS-u te drugim sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Na Cehu građevinsko uslužnih djelatnosti jedna od tema je bio i prijedlog da se po uzoru na obrtnike u Sloveniji započne s izradom informativnog cjenika obrtničkih radova o čemu će biti govora i na C ehu građevinara pri OKZ.

Na Ceh-u intelektualnih usluga gospodarskog karaktera napravljen je osvrt na prijedloge strategije razvoja obrtništva grada Zagreba i zagrebačke županije u razdoblju 2018.-2022. ali i razmatrano je pitanje licenciranih računovođa na čemu će na nivou HOK-e raditi radna skupina.

Za novu članicu Ceha proizvodnog karaktera ispred Sekcije optičara imenovana je gđa. Andreja Gredičak,
U nastavku sastanka provedena je rasprava o problematici po strukama. Istaknut je problem naukovanja; potreba za smanjenje administrativnih barijera za obrte do 10 zaposlenih u cilju pojednostavljenja poslovanja, ažuriranje baze podataka obrtnika radi članstva itd.

No Comments

Post A Comment