POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1444
post-template-default,single,single-post,postid-1444,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE

Datum održavanja: ponedjeljak, 10. travnja 2017 – 19:00
Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija RTV elektroničara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Poštovane kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak Sekcije RTV elektroničara koji će se održati u

ponedjeljak, 10. travnja 2017. godine, s početkom u 19 h, u Udruženju obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.- I kat – dvorana Upravnog odbora

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju problematiku struke, prednosti članstva u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Vaše uštede na temelju projekta ‘Zajednička nabava’, te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Vaša prisutnost nam je važna i zbog projekta objave naših podataka u reklamnom listiću za područje grada Zagreba. Projekt je vrijedan cca 12.000 kn , odobren i plaćen i potrebno je da pokažemo ozbiljnost i volju za suradnjom.
U tom svrhu na sastanak je potrebno donijeti ispunjenu suglasnost o objavi svojih podataka u javnim glasilima koja se nalazi u privitku poziva.

Za one koji ne donesu potvrdu i ne dođu na sastanak ( ima nas samo 15 RTV servisera u Zagrebu) – ne možemo garantirati objavu podataka na reklamnom listiću.

DNEVNI RED :

Informacija o reklamnom letku za RTV servisere
Obveza fiskalizacije za paušalno oporezivanje poslovanja
Razno:
2. Zagrebački obrtnički sajma, 26-28. travnja 2017. godine
Članstvo u EURAS-u
Artifex zajednička nabava i Artifex R – zajednička prodaja
Informacija o korištenju bespovratnih potpora Grada Zagreba
Problemi struke – moguća međusobna suradnja – nove ideje što i kako
Još jednom molim da se odazovete sastanku, ne samo zbog važnosti tema , međusobnog upoznavanja i moguće suradnje – zajedno smo jači !!!

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Tajnik Sekcije Pročelnik Sekcije
Igor Plenković, v.r. Zoran Stašević, v.r.

No Comments

Post A Comment