6. sjednica Ceha proizvodnog karaktera - Udruženje obrtnika grada Zagreba
439
post-template-default,single,single-post,postid-439,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

6. sjednica Ceha proizvodnog karaktera

8. studenog 2016. godine održana je ponovljena 6 sjednica Ceha. Na početku je proveden je izbor za nove članove Ceha umjesto gđe Silvije Tržec koja je obrt stavila u mirovanje i gosp. Damira Banovca koji zbog poslovnih obveza nije u mogućnosti obnašati dužnost člana Ceha. Jednoglasno je prihvaćen prijedlog da se na njihovo mjesto imenuju Dora Rubić i Tomislav Kuna.

Povedena je diskusija o problematici struke kao što je opterećenje obrta administrativnim poslovima, naukovanje, financijski problemi obrtnika uz blokade.

U raspravi o planu rada ceha za 2017. godinu dan je prijedlog od strane Sekcije metalaca da se u suradnji s Obrtničkim učilištem provede tečaj autocad-a.

No Comments

Post A Comment