Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera o projektu E-impuls i drugim aktualnostima - Udruženje obrtnika grada Zagreba
430
post-template-default,single,single-post,postid-430,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera o projektu E-impuls i drugim aktualnostima

Da je premali broj EU projekata na koje mogu aplicirati članovi Sekcije intelektualnih usluga ponovno se moglo čuti i sinoć na zajedničkom sastanku Ceha i PO. I projekt MINPO-a , E-impuls o kojem je bila riječ, ne nudi previše mogućnosti jer se radi o proizvodnim djelatnostima. Ipak za one koji se pronađu i odluče prijaviti na raspolaganju za pomoć je Obrtničko učilište .

O pozivu Gradonačelnika za podnošenje zahtjeva za odgodu plaćanja, obročnu otplatu duga te otpis i djelomičan otpis potraživanja, podsjetio je predsjednik Ceha gosp. Židanić. Također je podsjetio na potpisani ugovor između HPB i Udruženja o kratkoročnom kreditiranju obrtnika uz garanciju Udruženja i uz povoljniju kamatu, uz napomenu da još ima neiskorištenih sredstava te da se za informacije potrebno javiti u bilo koju poslovnicu HPB.

Zbog odjave obrta jedne članice PO i neaktivnosti druge dogovoreno je da će se na sastanku sekcije predviđenom za 21. rujna 2016. godine s početkom u 19.00 sati, predložiti izglasavanje da PO broji 9 članova umjesto dosadašnjih 11.

Na kraju sastanka gosp. Židanić podsjetio je na organizirani posjet MOS Celje, 15. rujna, te najavio održavanje zajedničke Skupštine UOGZ i OKZ u hotelu Villa Aurora u Crikvenici 8.i 9. listopada 2016. godine.

No Comments

Post A Comment