POSJETILI SMO SAJAM DACH+HOLZ U STUTTGARTU - Udruženje obrtnika grada Zagreba
753
post-template-default,single,single-post,postid-753,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POSJETILI SMO SAJAM DACH+HOLZ U STUTTGARTU

U organizaciji Udruženja i Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti članovi sekcija: građevinari, limari i vodoinstalateri, inst.grijanja i klimatizacije, električari, soboslikari ličioci, plinoinstalateri i dimnjačari posjetili su od 04.-06. veljače 2016. godine specijalizirani sajam “KROV I DRVO“ u Stuttgartu.

U pet paviljona ukupne izložbene površine 70 000 m2, izlagalo je preko 600 izlagača. Ove godine ponuda sajma obuhvatila je područja : kose krovove, ravne krovove, vanjske zidove, drvenu građu, vodoinstalaterstvo, vodoinstalaciju, hidroizolaciju, proizvode za odvod kišnice, obradu metala, akustične I suhe obloge, krovne prozore, ventilaciju, otvore, stolariju, toplinsku izolaciju, dimnjake, solarnu tehnologiju, očuvanje zgrada, dizalice i strojeve itd.

Sajam je jedinstvena prilika za upoznavanje, predstavljanje i razmjenu novih trendova u graditeljstvu, te nezaobilazno mjesto okupljanja stručnih i poslovnih posjetitelja iz cijelog svijeta, a obrtnici su ga ocijenili vrlo uspješnim.

Osim razgledavanja sajma grupa je obišla i grad Ulm gdje su bili i smješteni. Grad je to kojim dominira katedrala s najvećim zvonikom na svijetu i koji nabolje prikazuje spoj suvremenog i tradicionalnog.

Po povratku u Zagreb uslijedilo je i kratko zadržavanje u nezaobilaznom Munchenu.

I ovaj put za organizaciju putovanja i prijevoza bila je zadužena tvrtka Touring Croatia, a za ulaznice za sajam pobrinula se tvrtka Belimpex.

No Comments

Post A Comment