Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti održao 8. sjednicu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
759
post-template-default,single,single-post,postid-759,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti održao 8. sjednicu

Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti na čelu s predsjednikom Zlatkom Prosinečkim najaktivniji je Ceh pri UOGZ. Aktivno su započeli i ovu godinu i sinoć održali osmu po redu sjednicu. Djelatnosti u cehu je puno, time više i problema i poslova koje treba rješavati, a sve na dobrobit i unapređenje struke.

Sukladno obavijesti OKZ da su formirana tri nova ceha među kojima i Ceh građevinskih djelatnosti ispred Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti je predloženo pet članova: Z.Prosinečki, sekcija građevinara, Z. Brdar, sekcija građevinara, R. Puntarić, sekcija električara, T. Mihalić, sekcija plinoinstalatera i plinoservisera i kao dopunski član s ciljem unapređenja struke N. Zrinski.
Radi unapređenja struke Ceh je predložio Sinišu Grabarevića, sekcija instalatera grijanja i klimatizacije za dopunskog člana Ceha dimnjačara.

Predloženi članovi će zajedničkim snagama s kolegama iz Županije provoditi aktivnosti bitne za unapređenje struka.

No Comments

Post A Comment