ZAJEDNIČKI SASTANAK VIŠE SEKCIJA - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1314
post-template-default,single,single-post,postid-1314,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ZAJEDNIČKI SASTANAK VIŠE SEKCIJA

Na zajedničkom sastanku sekcije metalaca, sekcije plastičara i sekcije staklara održanom 01.prosinaca 2015.godine, prisutni su informirani o projektu OKZ Zajednička nabava, potpisanim ugovorima sa 54 dobavljača te nizom pogodnosti koje obrtnici mogu ostvariti pristupivši navedenom projektu.

Gospodin Željko Sven Bukovski, predsjednik uprave ZIRS d.o.o. i direktor ZANOS d.o.o. informirao je članstvo o novostima vezanim za Zakon o radu, Pravilniku o zaštiti na radu, te zbrinjavanju otpada nastalog iz metalske, plastičarske i staklarske djelatnosti. Također je informirao o pogodnosti za obrtnike koje pruža ZIRS d.o.o. – vođenje poslova zaštite na radu po cijeni 55,00 kn + PDV mjesečno. U ponudi je također atestiranje strojeva, procjena rizika, izrada plana evakuacije i osposobljavanje za prvu pomoć.

U nastavku sastanka, o izmjenama i dopunama Zakona o radu, izmjenama i dopunama pravilnika te obvezama obrtnika koje će stupiti na snagu 01.01.2016.godine govorio je gospodin Damir Židanić (više).

O mogućnosti polaganja stručnog ispita za zanimanje plastičar , a u suradnji s Obrtničkim učilištem, prisutne je upoznao gosp. Z.Tkalčević, pročelnik sekcije plastičara.

Na kraju sastanka, pročelnici sekcija obavijestili su prisutne o Odluci Skupštini UOGZ o elektronskom slanju poziva, obavijesti i informacija.

No Comments

Post A Comment