ČLANOVI UOGZ POSJETILI TVORNICU KEIM BOJA - Udruženje obrtnika grada Zagreba
766
post-template-default,single,single-post,postid-766,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ČLANOVI UOGZ POSJETILI TVORNICU KEIM BOJA

U vremenu od 25.-27. studenog 2015. godine članovi Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti ( djelatnost građevina i soboslikarsko ličilački radovi ) posjetili su tvornicu Keim boja u Augsburgu. Domaćini su za njih pripremili predavanja i prezentacije koji su održani u krugu tvornice. Bila je to prilika da se upoznaju s vrstama proizvoda kao i njihovoj praktičnoj primjeni u praksi. Osnovna karakteristika Keim proizvoda je da su napravljeni od čistog prirodnog anorganskog materijala sa sirovinama i cijelog svijeta.
Proizvodni program obuhvaća zaštitu fasada i dekoraciju bojama, mortove za saniranje vlažnih zidova, mortove za saniranje kamenih elemenata na fasadi, bazne boje za zaštitu drvenih obloga na fasadama kao i zaštitu i sanaciju starih drvenih kuća.

Troškove putovanja financiralo je Udruženju i sudionici putovanja u omjeru 50:50, a Udruženje je kao i uvijek osiguralo okrjepu u autobusu.

Troškove smještaja i hrane za vrijeme boravka u Augsburgu osigurao je organizator posjeta, tvornica Keim, na čemu im izražavamo zahvalnost.

Bilo je to još jedno stručno putovanje i prijateljsko druženje naših obrtnika.

Predsjednik Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti
Zlatko Prosinečki

No Comments

Post A Comment