Posjetili smo državno natjecanje slovenskih cvjećara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
994
post-template-default,single,single-post,postid-994,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Posjetili smo državno natjecanje slovenskih cvjećara

Članice Sekcije cvjećara posjetile su u državno natjecanje slovenskih cvjećara na Bledu prošloga četvrtka. Na 13. Slovenskom cvjećarskom prvenstvu pobijedila je Katarina Župančić Dežman iz cvjećarnice Cvijeće Eli, a na natjecanju je sudila i naša licencirana sutkinja Desinela Grenc.

Cvjećarke, članice Udruženja obrtnika grada Zagreba kontinuirano prate trendove u slaganju cvijeća i redovito sudjeluju na radionicama, prezentacijama i natjecanjima. Cilj je ponuditi mušterijama prepoznatljivu kvalitetu, ali i pratiti što drugi rade, unaprjeđivati znanja i biti što bolji.

U travnju su obrtnice cvjećarke bile na prezentaciji stvaralaštva cijenjenog Silvana Erbe u Udinama te su u svoje radove unijele inovacije u slaganju pogrebnog asortimana cvijeća.

Ukratko, nagrada na ovogodišnjem Floraartu nije slučajna.

***

Fotografije su snimili: Radojka Brkić, Loredana Krbavčić i Simon Ogrizek

No Comments

Post A Comment