Sekcija automehaničara izabrala novo – staro rukovodstvo - Udruženje obrtnika grada Zagreba
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sekcija automehaničara izabrala novo – staro rukovodstvo

Na čelu sekcije automehaničara bez promjena – pročelnik ostaje Robert Balog, zamjenik pročelnika Damir Hadrović, a tajnik Ivan Bedek.

U Poslovnom odboru također će biti dosadašnja ekipa. Uz spomenute čelnike to su: Ljerko Božičević, Vladimir Cvitković, Blaženka Drenški, Josip Kocman, Branko Ljubić, Danijel Mrkša, Branko Vidović i Franjo Vukić.

U Upravnom tijelu ceha i u Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba Sekciju automehaničara predstavljat će pročelnik Robert Balog. Sekcija će pristupiti Cehu uslužnih djelatnosti iako automehaničari smatraju kako nemaju puno zajedničkog s drugim „uslugašima“.

Financijskim planom predviđen je posjet sajmu u Bolonji u svibnju ove godine te edukacija o aktualnoj stručnoj temi. Puno je toga što zanima automehaničare, od dijagnostike, novih tehnologija do poreznih sustava u zemljama Europske unije.

Boris Trupec, tajnik Udruženja obrtnika grada Zagreba upoznao je članove Sekcije s izmjenama u novom Statutu te napomenuo kako Udruženje organizira više tečajeva za obrtnike: tečaj za procjenu rizika (cijena 450 kn + PDV), tečaj za rad na siguran način (210 kn + PDV) i tečaj pružanja prve pomoći (200 kuna uključujući PDV).

Hoće li se netko odlučiti za osposobljavanje ili će angažirati tvrtku na njemu je da sam procjeni. Iskustva govore kako će vlasnici obrta biti sigurniji povjere li brigu drugome koji preuzima i odgovornost u slučaju nezgode. Međutim, ima i onih s jednim zaposlenim koji razmišljaju kako će upravo vlastitom edukacijom izbjeći nepotrebni dodatni trošak.

No Comments

Post A Comment