Naše cvjećarke na 40. Prazniku cvijeća u Splitu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1042
post-template-default,single,single-post,postid-1042,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Naše cvjećarke na 40. Prazniku cvijeća u Splitu

Članice Sekcije cvjećara sudjelovale su na 40. Prazniku cvijeća u Splitu koji se ove godine održao pod nazivom „40 lita Split cvita„ od 5. do 10. svibnja. Manifestacija se sastojala od dva dijela: izložbe cvijeća i međunarodnog natjecanja florista.

Poziv našoj Sekciji uputilo je Udruženja obrtnika Split koje je suorganizator priredbe. S cvjetnom instalacijom „Đardin„ tako su se u Splitu predstavile Spomenka Fabijančić, vl. cvjećarnice Tea i Rafaela Petrinić, vl. cvjećarskog obrta Poppy.

Kako smo već i navikli Praznik cvijeća bio je odlično organiziran i na njemu su svoja znanja i vještine osim Splićana pokazali i cvjećari iz drugih gradova.

Manifestacija je bila u Dioklecijanovim podrumima kao dio svečanosti obilježavanja dana Sv. Duje. Pokrovitelji su Grad Split i Turistička zajednica grada Splita. Organizator priredbe je tvrtka „Parkovi i nasadi“.

No Comments

Post A Comment