Zlatko Tkalčević ostaje pročelnik Sekcije plastičara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1343
post-template-default,single,single-post,postid-1343,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zlatko Tkalčević ostaje pročelnik Sekcije plastičara

Sekciju plastičara naredne četiri godine vodit će dosadašnje rukovodstvo, odlučeno je na sastanku sekcije. Pročelnik ostaje Zlatko Tkalčević, zamjenica pročelnika Marija Gverić, a tajnica Ivana Sanader Mrša.

U Poslovnom odboru nova članica je Ivanka Ceranja. Mirsad Nušinović dosadašnji član Poslovnog bit će to i u narednom mandatu. Kako je riječ o operativnom tijelu sekcije u njemu su također pročelnik, zamjenica pročelnika i tajnica.

Sekciju će u Skupštini udruženja obrtnika grada Zagreba i u Upravnom tijelu Ceha proizvodnog karaktera predstavljati Zlatko Tkalčević. Hoće li sekcija u cehu uspjeti zadovoljiti svoje interese, jedno je od pitanja o kojemu će još biti govora. Proizvodnja plastike je po mnogo čemu specifična, a k tome plastičari kao drugu djelatnost nerijetko imaju proizvodnju metalnih proizvoda.

U 2015. godini Sekcija planira više aktivnosti: posjet sajmovima, usavršavanja i prezentacije za što će joj trebati oko 20.000 kuna. Posebna pozornost posvetit će se suradnji proizvođača plastike s industrijom što će obrtnicima osigurati nove poslove. Naši proizvođači plastike imaju mogućnosti i asortiman koji je kvalitetom i cijenom veoma prihvatljiv, ali industriji nedovoljno poznat.

Udruženje je u prosincu financiralo trošak putovanja nekoliko članova sekcije na sajam plastike u Istanbul. Dojmovi su izvanredni i sudionici sajma rado će ih podijeliti s drugim kolegama. Također, istaknuto je da su svi veoma zahvalni Udruženju koje je prepoznalo interes proizvođača plastike i omogućilo obrtnicima posjet sajmu.

No Comments

Post A Comment