Rafaela Petrinić na čelu cvjećara naredne 4 godine - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1057
post-template-default,single,single-post,postid-1057,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Rafaela Petrinić na čelu cvjećara naredne 4 godine

Nakon informacije o izmjenama i dopunama Statuta Udruženja obrtnika grada Zagreba Sekcija cvjećara izabrala je novo rukovodstvo. Pročelnica naredne četiri godine bit će Rafaela Petrinić, zamjenica pročelnice Radojka Brkić, a tajnica Josipa Čuvalo.

U Poslovnom odboru, uz spomenute čelnice bit će članovi: Spomenka Fabijančić, Zagorka Kičin, Renata Lovrenčić, Snježana Barilović, Ivona Sobočanec i Nataša Kravar.

Sekciju cvjećara u Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba predstavljat će Rafaela Petrinić, a u cehu Spomenka Fabijančić.

Financijski plan Sekcije za 2015.

Od 25. do 31. svibnja Sekcija namjerava kolektivno sudjelovati na FloraArtu. Ove godine ta će manifestacija biti na dvije lokacije – Gornjem gradu i Bundeku. Računa se na potporu Udruženja u iznosu od 20.000 kuna, a isto toliko cvjećari će namaknuti iz drugih izvora.

U program rada uvršteno je i europsko prvenstvo u Genovi. Za planirano trodnevno putovanje članova Poslovnog odbora Udruženje bi trebalo osigurati 15.000 kuna.

Prošle godine naše članice sudjelovale su na izložbi cvijeća u Splitu, a s obzirom na dojmove i odličnu organizaciju rado će se odazvati i ove godine. Računa se na potporu Udruženja od 3.000 kuna, dok će preostalih 1.000 kuna biti osigurano iz drugih izvora.

Proračunom Sekcije cvjećara planiraju se izdaci od 59.000 kuna. Od Udruženja se očekuje 38.000 kuna. Preostali dio Sekcija cvjećara će osigurati iz drugih izvora.

No Comments

Post A Comment