Kemijski čistači izabrali rukovodstvo, pročelnik ostaje Damir Juretić - Udruženje obrtnika grada Zagreba
615
post-template-default,single,single-post,postid-615,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kemijski čistači izabrali rukovodstvo, pročelnik ostaje Damir Juretić

Sekciju kemijskih čistača vodit će u mandatnom razdoblju 2014. do 2018. godine pročelnik Damir Juretić. Zamjenik će mu biti Blaž Ćurković, a na dužnost tajnika na sastanku Sekcije izabrana je Majda Mataić.

U Poslovnom odboru, operativnom tijelu Sekcije kemijskih čistača bit će uz spomenute čelnike također: Vlatka Ferenčak, Zrinka Ćurković, Darko Ribarić, Denis Leljak i Amila Čabaravdić.

Sekcija kemijskih čistača pristupila je Cehu uslužnih djelatnosti. Za predstavnika Sekcije u Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba i u Upravnom tijelu ceha predložen je pročelnik Damir Juretić.

Na sastanku je također prihvaćen plan i program za 2015. godinu u kojoj se planira sazivanje jednog sastanka Sekcije i najmanje dva okupljanja Poslovnog odbora. Kemijski čistači na svojim okupljanjima bavit će se praćenjem i primjenom zakonskih akata i propisa, zahtjevima inspekcija te će davanjem primjedbi nastojati ispraviti ono što se u praksi pokaže kao teže prihvatljivo.

Kada je riječ o stručnom usavršavanju sekcija će posebnu pozornost dati upoznavanju s tehnološkim dostignućima novih generacija strojeva te praćenju novih tehnologija u kemijskom čišćenju.

Kao i do sada upravo iz Sekcije dat će se prijedlozi za priznanja dugogodišnjim obrtnicima.

Sve aktivnosti rukovodstvo će provesti bez ikakve naknade. Za rad u 2015. godini nisu planirana nikakva sredstva.

No Comments

Post A Comment