Ivica Zanetti izabran za predsjednika Ceha uslužnih djelatnosti - Udruženje obrtnika grada Zagreba
477
post-template-default,single,single-post,postid-477,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ivica Zanetti izabran za predsjednika Ceha uslužnih djelatnosti

Osnovan je Ceh uslužnih djelatnosti, jedan od nekoliko cehova koji će djelovati u Udruženju obrtnika grada Zagreba. Za predsjednika je izabran Ivica Zanetti, potpredsjednik bit će Damir Juretić. Odlučeno je da oni također budu u Upravnom tijelu ceha, uz još 7 članova, po jedan iz svake Sekcije uvrštene u ovaj ceh.

Skupština ceha ima ukupno 13 članova od kojih su petero iz Sekcije frizera. Tako su u Upravno tijelo ceha ušli:

Ivica Zanetti (Sekcija frizera) – predsjednik
Damir Juretić (Sekcija kemijskih čistača) – potpredsjednik
Robert Balog (Sekcija automehaničara) – član
Spomenka Fabijančić (Sekcija cvjećara) – član
Valent Đurđan (Sekcija autostruke) – član
Miljenko Glogović (Sekcija fotografa) – član
Antonija Tretinjak (Sekcija kozmetičara) – član
Igor Plenković (Sekcija RTV elektroničara i Sekcija preciznih mehaničara) – član
Mile Perković (Sekcija tapetara) – član
Izabrani su i predstavnici u Upravnom odboru Udruženja obrtnika grada Zagreba. Prema statutu Ceh uslužnih djelatnosti ima pravo na četiri predstavnika od kojih najviše dva mogu biti iz iste sekcije.

Predloženo je pet kandidata: Spomenka Fabijančić, Damir Juretić, Spomenka Krebsz, Marija Rukljač i Ivica Zanetti. S obzirom na to da je Marija Rukljač odustala Skupština Ceha u novi Upravni odbor izabrala preostalih četvero.

Osnivačku Skupštinu Ceha uslužnih djelatnosti vodio je Vlado Crkvenac, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba, a nazočan je bio i Antun Trojnar, kandidat za tu dužnost na predstojećim izborima. Na kraju sastanka Ivica Zanetti, novoizabrani predsjednik Ceha, predložio je da se Antun Trojnar predstavi prisutnima. To je isto učinio i Vlado Crkvenac.

Obojica kandidata veoma su zainteresirana za poziciju prvog čovjeka najvećeg udruženja obrtnika u Hrvatskoj, a tko će dobiti priliku voditi ga naredne četiri godine odlučit će članovi Skupštine Udruženja obrtnika grada Zagreba na sjednici najavljenoj za 25. veljače.

No Comments

Post A Comment