Cvjećari će u ceh tradicijskih i umjetničkih obrta - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1069
post-template-default,single,single-post,postid-1069,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Cvjećari će u ceh tradicijskih i umjetničkih obrta

Cvjećari će se pridružiti cehu tradicijskih i umjetničkih obrta, odlučeno je na sastanku Sekcije. Cehovi su predviđeni novim Statutom, a kroz njih će se obrtnici angažirati na rješavanju pitanja od zajedničkog interesa.

Razgovaralo se i o projektu zajedničke nabave od koje se očekuju niže cijene komunalnih usluga poput vode, električne energije, plina i drugog.

Popusti bi dobro došli i u trgovačkim centrima poput Bauhausa i sličnih u kojima se obrtnici opskrbljuju, smatraju cvjećari.

Za projekt FLOREX prijave su završile. Prije mobilnosti u Padovu sudionike očekuju kulturološke i jezične pripreme. Projekt se financira sredstvima Europske unije pa obrtnici koji će neće imati dodatnih troškova.

Odgovor koji je Zagrebački holding dao na pitanje gradskog zastupnika Željka Kvesića postavljeno na sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba cvjećari su ocijenili nepotpunim jer ne odgovara niti na jedno od više postavljanih pitanja u vezi s funkcioniranjem Veletržnice cvijeća.

No Comments

Post A Comment