Robert Balog i Ivan Bedek predloženi za čelnike Sekcije - Udruženje obrtnika grada Zagreba
865
post-template-default,single,single-post,postid-865,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Robert Balog i Ivan Bedek predloženi za čelnike Sekcije

Dvojicu dosadašnjih čelnika Sekcije automehaničara – pročelnika Vladu Jandrasa i tajnika Branka Ljubića zamijenit će mlađe rukovodstvo nakon što ih potvrdi Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba, odlučeno je na sinoć održanom sastanku. Poslovni odbor predložio je za pročelnika Roberta Baloga, a za tajnika Ivana Bedeka. Sekcija automehaničara prijedloge je jednoglasno prihvatila. S obzirom na funkcije koje će obnašati, Balog i Bedek predloženi su i za članstvo u Skupštini.

Kako se bliži Dan obrtnika na kojemu će i ove godine biti dodijeljena priznanja za dugogodišnji rad, prijedlozi Sekcije automehaničara su:
Melita Karlović – platinasta diploma za 33 godine u obrtništvu
Ivan Bedek – zlatna diploma za 22 godine u obrtništvu
Blaženka Buden – srebrna diploma za 20 godine u obrtništvu
Zlatko Gregorek – platinasta diploma za 60 godina obiteljskog obrta
Martina Lobor – zlatna diploma za 44 godine u obiteljskom obrtu
Na sastanku je također predstavljena ponuda uređaja i usluga za fiskalizaciju T-Hrvatskog Telekoma te nove tarife koje uključuju i popust od 500 kuna na mobilne uređaje. Popust je u sklopu programa Obrtnik i partner i vrijedi samo za obrtnike.

No Comments

Post A Comment