Uručene potvrde o pohađanju osnovnog tečaja talijanskog jezika - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2210
post-template-default,single,single-post,postid-2210,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Uručene potvrde o pohađanju osnovnog tečaja talijanskog jezika

“European Professionals for Croatian Beauticians”

EUPROCROB

EU program za cjeloživotno učenje – potprogram Leonardo da Vinci
Po završetku jezičnih priprema sudionice projekta “European Professionals for Croatian Beauticians” (EUPROCROB) dogovorile su se da će im potvrde o pohađanju osnovnog tečaja talijanskog jezika Obrtničko učilište svečano uručiti po povratku s mobilnosti.

Tako je u ponedjeljak 11.02.2013. godine održan sastanak svih sudionika na kojem su još jedanput razmijenjena iskustva i dojmovi te doneseni zajednički zaključci koji će se prezentirati na sastanku Sekcije kozmetičara.

Ovo je bila prilika da se razmijene fotografije i filmovi snimljeni za vrijeme mobilnosti koji će biti prezentirani na sastanku Sekcije i dostavljeni Agenciji za mobilnost i programe EU uz dokumentaciju o projektu.

Tajnik Udruženja obrtnika grada Zagreba mr. Boris Trupec uručio je potvrde o jezičnim pripremama te izrazio nadu da će ovo biti poticaj za daljnju profesionalnu međunarodnu suradnju vezanu uz strukovno obrazovanje za kozmetičare i primjer drugim sekcijama da se uključe u EU projekte. Obrtničko učilište pohvalilo je sve sudionice na ozbiljnom radu i angažmanu u izvršavanju zadataka za vrijeme priprema.

No Comments

Post A Comment