Prijedlog Tehničkog pravilnika o dimnjačarstvu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
894
post-template-default,single,single-post,postid-894,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Prijedlog Tehničkog pravilnika o dimnjačarstvu

Sekcija dimnjačara Udruženja obrtnika Grada Zagreba u suradnji s Hrvatskom dimnjačarskom udrugom je napravila prijedlog Tehničkog pravilnika o dimnjačarstvu na temelju europskih propisa i standarda.
Pri tome smo se najviše bazirali na njemački model Pravilnika o dimnjačarstvu, jer je Europska unija preuzela bivše njemačke norme(DIN).

Republika Hrvatska je usvojila sve tehničke norme Europske unije i koristi ih kao hrvatske norme (HRN) ili preuzete norme u izvornom obliku (EN).

Naš Tehnički pravilnik o dimnjačarstvu možete preuzetu u pdf formatu. Također pozivamo vas na svečanu sjednicu Sekcije dimnjačara u četvrtak 05.07. s početkom u 12 sati u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Trg Mažuranića 13, na kojoj će biti dodijeljena priznanja sponzorima koji su pomogli ovaj projekt.

No Comments

Post A Comment