EUPROCROB

EUPROCROB

Uručene potvrde o pohađanju osnovnog tečaja talijanskog jezika

"European Professionals for Croatian Beauticians"

EUPROCROB

EU program za cjeloživotno učenje - potprogram Leonardo da Vinci
Po završetku jezičnih priprema sudionice projekta "European Professionals for Croatian Beauticians" (EUPROCROB) dogovorile su se da će im potvrde o pohađanju osnovnog tečaja talijanskog jezika Obrtničko učilište svečano uručiti po povratku s...

EUPROCROB

European Professionals for Croatian Beauticians

Aktivnost mobilnosti pod nazivom European Professionals for Croatian Beauticians „EUPROCROB“, provedena je od 20.do 26. siječnja 2013. godine u Padovi s partnerom CNA, Nacionalnom konfederacijom obrtnika iz Padove, s kojom je Udruženje obrtnika grada Zagreba provelo niz uspješnih aktivnosti vezanih uz obrtništvo u proteklih 8 godina.

EUPROCROB

EUPROCROB: Uspješno obavljene pripreme za stručno usavršavanje u Padovi

Pripreme za provedbu projekta EUPROCROB su pri kraju i na naše kozmetičarke kreću u Padovu već za nekoliko dana, 20. siječnja u 13 sati s Trga Mažuranića. Riječ je o jednom od projekata Obrtničkog učilišta za koji su osigurana sredstva iz Europske unije (Program cjeloživotnog učenja, potprogram Leonardo da Vinci).

EUPROCROB

Uključite se u projekt "EUPROCROB" za usavršavanje u Padovi

U sklopu Programa za cjeloživotno učenje Udruženju obrtnika grada Zagreba odobrena su sredstva za provođenje projekta mobilnosti u kojem sudjeluju stručnjaci u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju iz djelatnosti kozmetike.

Cilj projekta: upoznati se s obrazovnim programi za kozmetičare, make up artiste, masere, pedikere, spa i welness managere (srednjoškolsko obrazovanje i...