Mesari

Poslovodni odbor

  • ALAN PREŽEC, pročelnik
  • MIROSLAV TRAJKOVIĆ, zamjenik pročelnika
  • SANEL KANURIĆ, tajnik
  • STJEPAN KRAMARIĆ, član

Novosti

Novosti

Mesari na seminaru tvrtke Wiberg

Članovi Sekcije mesara sudjelovali su na stručnom seminaru  tvrtke WIBERG iz Salzburga koji se održao do 13-15.02.2017. godine. 
Na seminaru su prezentirani noviteti u preradi mesa a polaznici su  mogli  obići i prostorije u kojima se vrše probe i testiranje začina na proizvodima kao i degustirati mesne proizvode.
Organiziran je i obilazak  tvornice u Njemačkog gdje se nalazi proizvodni pogon u kojem  se pakiraju sve mješavine začina.

Seminar je bio prigoda za razmjenu iskustava s kolegama te sklapanje novih poslovnih kontakata.
 

Novosti

Posjetili smo sajam IFFA u Frankfurtu

Članovi sekcije mesara, Alan Prežec, pročelnik i Sanel Kanurić, tajnik, posjetili su sajam IFFA koji se ove godine održao u Frankfurtu od 07.-12.05.2016.

Riječ je o specijaliziranom  međunarodnom sajmu  proizvodnih procesa,pakiranja i prodaje u mesnoj industriji. Ova  internacionalna platforma održava se svake treće pa je sljedeći termin sajma 04.-09.05.2019 godine.

Novosti

NA SASTANKU SEKCIJA MESARA I PEKARA O PROBLEMU OBRAZOVANJA

Na jučer održanom zajedničkom sastanku sekcija mesara i sekcije pekara, gosp. Alen Prežec, pročelnik sekcije mesara, upoznao je prisutne kolege sa radom Cehova u Udruženju, te podsjetio da su cehovi osnovni oblik strukovnog organiziranja i stručnog rada na razini Udruženja koji su oformljeni radi usklađivanja i rješavanja stručnih pitanja gospodarske grane kojoj obrtnik i sekcija pripada.

Također je prisutne upoznao sa radom Ceha proizvodnog karaktera u koji uz mnoge druge, ulaze i sekcija mesara i pekara.

Poziv na sastanak

Zajednički sastanak Sekcije mesara i Sekcije pekara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija mesara
Sekcija pekara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 07.10.2015.
Br.: 01-417/2015

Poštovani kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na zajednički sastanak Sekcije mesara i Sekcije pekara koji će se održati uponedjeljak, 19. listopada 2015. godine s početkom u 19.00h, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Novosti

Alan Prežec izabran za pročelnika sekcija mesara i pekara

Na sastanku sekcija mesara i pekara izabrano je zajedničko rukovodstvo za naredne četiri godine. Dužnost pročelnika za obje sekcije obnašat će Alan Prežec, zamjenik pročelnika bit će Miroslav Trajković, a tajnik Sanel Kanurić.

Trojica novoizabranih čelnika ući će i u Poslovni odbor u kojemu će uz njih još biti samoi jedan član – Stjepan Kramarić. Međutim, uspiju li sekcije poboljšati odaziv na sastanke postoji mogućnost da se broj članova njihovog Poslovnog odbora poveća. Trenutno predstavljaju 134 obrtnika u Zagrebu i okolici.

Novosti

Izabrano rukovodstvo Sekcije mesara

Među slabije aktivnim sekcijama Udruženja obrtnika grada Zagreba do sada je bila Sekcija mesara. Uskoro bi to mogla biti prošlost jer je izabrano rukovodstvo spremno potaknuti kolege da kroz veći angažman bolje zaštite svoje interese.