EUPROCROB

Uručene potvrde o pohađanju osnovnog tečaja talijanskog jezika

"European Professionals for Croatian Beauticians"

EUPROCROB

EU program za cjeloživotno učenje - potprogram Leonardo da Vinci
Po završetku jezičnih priprema sudionice projekta "European Professionals for Croatian Beauticians" (EUPROCROB) dogovorile su se da će im potvrde o pohađanju osnovnog tečaja talijanskog jezika Obrtničko učilište svečano uručiti po povratku s mobilnosti.

EUPROCROB: Uspješno obavljene pripreme za stručno usavršavanje u Padovi

Pripreme za provedbu projekta EUPROCROB su pri kraju i na naše kozmetičarke kreću u Padovu već za nekoliko dana, 20. siječnja u 13 sati s Trga Mažuranića. Riječ je o jednom od projekata Obrtničkog učilišta za koji su osigurana sredstva iz Europske unije (Program cjeloživotnog učenja, potprogram Leonardo da Vinci).

Uključite se u projekt "EUPROCROB" za usavršavanje u Padovi

U sklopu Programa za cjeloživotno učenje Udruženju obrtnika grada Zagreba odobrena su sredstva za provođenje projekta mobilnosti u kojem sudjeluju stručnjaci u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju iz djelatnosti kozmetike.

Cilj projekta: upoznati se s obrazovnim programi za kozmetičare, make up artiste, masere, pedikere, spa i welness managere (srednjoškolsko obrazovanje i obrazovanje odraslih) te prenijeti pozitivna europska iskustva u praksu i u rad s naučnicima.

Pretplati se na RSS - EUPROCROB