Stolari - četkari

U sekciji stolara 200-tinjak je obrtnika stolarske struke - montažeri, proizvođači namještaja, građevinske stolarije, drvotokari, podopolagači, ali i obrtnici koji se bave uokvirenjem slika, četkari i drugi koji u svome radu koriste i oplemenjuju drvo. Članovi sekcije stolara sastaju se po potrebi, a isto tako i poslovni odbor koji provodi njihove odluke u djelo. Sekcija nastoji pružiti korisne informacije i stručnu pomoć svome članstvu. Tako organizira edukacije, stručne posjete, sudjelovanja na sajmovima. Zastupajući interese svoga članstva kroz sekciju se obrtnici upoznaju s mogućnostima suzbijanja rada "na crno", pravnom regulativom, a mogu dati i različite inicijative za poboljšanje svoga statusa. Ovisno o angažmanu i rezultatima zaslužne obrtnike sekcija predlaže za priznanja i nagrade, bilo na razini Udruženja obrtnika grada Zagreba ili Obrtničke komore Zagreba. Obrtnici koji su tek krenuli u poslovne pothvate, dugogodišnji članovi koji žele biti aktivniji i utjecati na promjene u društvu - svi čija pitanja ponekad ostaju bez odgovora u Sekciji stolara su uvijek dobrodošli. Nove informacije i saznanja te prijateljska podrška uvjerit će ih kako vrijeme za ovakve aktivnosti nije izgubljeno, već naprotiv višestruko korisno. Ako želite biti na karti stolara dostavite nam podatke putem obrasca.

Poslovni odbor

  • IVAN HALUŽAN, pročelnik
  • ROMAN ČAČIĆ, zamjenik pročelnika
  • ZDRAVKO CRNARIĆ, tajnik
  • RUDOLF BANEK, član
  • NIKOLA RAJIĆ MIŠKOVIĆ, član

Novosti

Novosti

Stolari posjetili sajam SICAM 2018.

Članovi Sekcije stolara uz potporu Udruženja i ove godine posjetili su međunarodni sajam SICAM, 19. listopada 2018. godine, koji se održava u  Pordenone.

SICAM je međunarodni sajam za komponente, tehnološke proizvode i pribor za industriju namještaja. Na jednom mjestu posjetitelji sajma mogu vidjeti međunarodne izlagače i njihove najnovije proizvode i trendove u drvnoj ndustriji. Zbog svoje raznolikosti ova je izložba idealna platforma za proizvođače i dobavljače da uspostave nove kontakte. 

Novosti

Dosadašnjem rukovodstvu još jedan mandat

Sadašnjem rukovodstvu članovi Sekcije stolara produžili su mandat za još četiri godine. Pročelnik ostaje Ivan Halužan, zamjenik pročelnika Roman Čačić, a tajnik Zdravko Crnarić . U Poslovnom odboru uz njih trojicu bit će i dalje kao članovi Nikola Rajić- Mišković i Rudolf Banek.

U Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba i u Cehu proizvodnog karaktera sekciju će predstavljati Ivan Halužan.

 

Novosti

Stolari posjetili sajam SICAM 2017

Članovi sekcije stolara uz potporu Udruženja na jedna dan posjetili su (12.10.2017.) SICAM međunarodni sajam za komponente, tehnološke proizvode i pribor za industriju namještaja koji se održava u  Pordenoneu.
Riječ je o  sajamskoj priredbi na međunarodni izlagači predstavljaju najnovije proizvode i trendove u industriji namještaja. 
 Upravo zbog svoje raznolikosti ova je izložba idealna platforma za proizvođače i dobavljače te prigoda da  uspostave nove kontakte.

Novosti

SASTANAK SEKCIJE STOLARA

Na važnost sudjelovanja u projektu Zajednička nabava i novosti vezane za projekt, na jučer održanom sastanku sekcije stolara, prisutne je podsjetio gosp. Trojnar, predsjednik Udruženja, te napomenuo da se lista partnera s kojima je potpisan sporazum konstantno povećava pa će tako 26. listopada biti potpisani sporazumi sa još 15 partnera. Napomenuo je da obrtnici s nekima od partnera moraju potpisati ugovore ( INA, HEP …), a za ostale vrijede popusti sukladno sporazumu i uz predočenje kartice.

Poziv na sastanak

Zajednički sastanak Sekcije stolara i Sekcije četkara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija STOLARA
Sekcija ČETKARA
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 13.10.2015.
Br.: 01-425/2015

Poštovani kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na zajednički sastanak Sekcije stolara i Sekcije četkara koji će se održati u srijedu, 21. listopada 2015. godine s početkom u 18.30h, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Novosti

Ivan Halužan novi pročelnik Sekcije stolara – četkara

Ivan Halužan novi je pročelnik Sekcije stolara – četkara odlučeno je na sastanku na kojemu je izabrano rukovodstvo za naredne četiri godine. Zamjenik pročelnika je Roman Čačić, a tajnik Zdravko Crnarić.

Osim njih u Poslovni odboru kao operativnom tijelu sekcije bit će Nikola Rajić Mišković i Rudolf Banek, mlađi. Sekcija se zahvalila dosadašnjem pročelniku Rudolfu Baneku (starijem) koji je vođenje obiteljskog obrta s višegeneracijskom tradicijom prepustio sinu.

Stranice