Stolari - četkari

U sekciji stolara 200-tinjak je obrtnika stolarske struke - montažeri, proizvođači namještaja, građevinske stolarije, drvotokari, podopolagači, ali i obrtnici koji se bave uokvirenjem slika, četkari i drugi koji u svome radu koriste i oplemenjuju drvo. Članovi sekcije stolara sastaju se po potrebi, a isto tako i poslovni odbor koji provodi njihove odluke u djelo. Sekcija nastoji pružiti korisne informacije i stručnu pomoć svome članstvu. Tako organizira edukacije, stručne posjete, sudjelovanja na sajmovima. Zastupajući interese svoga članstva kroz sekciju se obrtnici upoznaju s mogućnostima suzbijanja rada "na crno", pravnom regulativom, a mogu dati i različite inicijative za poboljšanje svoga statusa. Ovisno o angažmanu i rezultatima zaslužne obrtnike sekcija predlaže za priznanja i nagrade, bilo na razini Udruženja obrtnika grada Zagreba ili Obrtničke komore Zagreba. Obrtnici koji su tek krenuli u poslovne pothvate, dugogodišnji članovi koji žele biti aktivniji i utjecati na promjene u društvu - svi čija pitanja ponekad ostaju bez odgovora u Sekciji stolara su uvijek dobrodošli. Nove informacije i saznanja te prijateljska podrška uvjerit će ih kako vrijeme za ovakve aktivnosti nije izgubljeno, već naprotiv višestruko korisno. Ako želite biti na karti stolara dostavite nam podatke putem obrasca.

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • ZDRAVKO CRNARIĆ, pročelnik
  • ROMAN ČAČIĆ, zamjenik pročelnika
  • RUDOLF BANEK tajnik
  • JOSIP HALUŽAN, član
  • MARKO RAJIĆ MIŠKOVIĆ, član
  • DAMIR PRAŠNIČKI, član

Novosti

Novosti

Zdravko Crnarić na čelu Sekcije stolara i četkara

Zbog odlaska u mirovinu dosadašnjeg pročelnika gosp. Ivana Halužana Sekciju stolara i četkara do kraja mandata vodit će Zdravko Crnarić koji je do sada obnašao  funkciju tajnika Sekcije.

Zamjenik pročelnika bit će Roman Čačić, a tajnik Rudolf Banek. 

U poslovni odbor izabrani su: Marko Rajić Mišković, Tomislav Luketić, Damir Prašnički  i Josip Halužan.

U Cehu proizvodnog karaktera Sekciju će predstavljati Zdravko Crnarić.

Cehu proizvodnog karaktera  predloženo je da prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja predstavlja Zdravko Crnarić.

 

Novosti

POZIV za sastanak Sekcije stolara i četkara

Udruženje obrtnika grada Zagreba 
SEKCIJA STOLARA
SEKCIJA ČETKARA 

Trg Mažuranića 13 
Tel 48 77 888, www.obrtnici-zagreb.hr

Novosti

POZIV za sastanak Sekcije stolara i četkara

Udruženje obrtnika grada Zagreba 
SEKCIJA STOLARA
SEKCIJA ČETKARA 

Trg Mažuranića 13 
Tel 48 77 888, www.obrtnici-zagreb.hr

Novosti

Stolari posjetili sajam SICAM 2018.

Članovi Sekcije stolara uz potporu Udruženja i ove godine posjetili su međunarodni sajam SICAM, 19. listopada 2018. godine, koji se održava u  Pordenone.

SICAM je međunarodni sajam za komponente, tehnološke proizvode i pribor za industriju namještaja. Na jednom mjestu posjetitelji sajma mogu vidjeti međunarodne izlagače i njihove najnovije proizvode i trendove u drvnoj ndustriji. Zbog svoje raznolikosti ova je izložba idealna platforma za proizvođače i dobavljače da uspostave nove kontakte. 

Novosti

Dosadašnjem rukovodstvu još jedan mandat

Sadašnjem rukovodstvu članovi Sekcije stolara produžili su mandat za još četiri godine. Pročelnik ostaje Ivan Halužan, zamjenik pročelnika Roman Čačić, a tajnik Zdravko Crnarić . U Poslovnom odboru uz njih trojicu bit će i dalje kao članovi Nikola Rajić- Mišković i Rudolf Banek.

U Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba i u Cehu proizvodnog karaktera sekciju će predstavljati Ivan Halužan.

 

Novosti

Stolari posjetili sajam SICAM 2017

Članovi sekcije stolara uz potporu Udruženja na jedna dan posjetili su (12.10.2017.) SICAM međunarodni sajam za komponente, tehnološke proizvode i pribor za industriju namještaja koji se održava u  Pordenoneu.
Riječ je o  sajamskoj priredbi na međunarodni izlagači predstavljaju najnovije proizvode i trendove u industriji namještaja. 
 Upravo zbog svoje raznolikosti ova je izložba idealna platforma za proizvođače i dobavljače te prigoda da  uspostave nove kontakte.

Stranice