Novosti

Sajmovi, kongresi i konferencije

Izaslanstvo HOK-a sudjelovalo na savjetovanju u Sloveniji: Sudionici se složili kako komore imaju važnu ulogu u zastupanju interesa malih i srednjih poduzeća

Potpredsjednik HOK-a Adolf Cvanciger i predsjednik Odbora za gospodarstvo, međunarodnu suradnju i sajmove Ivica Zanetti sudjelovali su u srijedu na savjetovanju „Organizacija potpornog okruženja za mala i srednja poduzeća - ima li dovoljno učinaka?“, koje je održano u Sloveniji u...

Sajmovi, kongresi i konferencije

Javni poziv za sudjelovanje na prodajnom sajmu na 19. Bučijadi 2023. godine

Poštovane obrtnice i obrtnici,

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada objavila je poziv za podnošenje prijava za izlaganje na prodajnom sajmu na 19. Bučijadi od 7. do 8. listopada 2023. godine.

...

Sajmovi, kongresi i konferencije

23. Sajam gospodarstva

Poštovani,

Udruženje obrtnika Zaprešić uz pomoć Grada Zaprešića i okolnih općina organizira 23. Sajam gospodarstva te vas ovim putem pozivamo da na istom sudjelujete sa svojim proizvodima i uslugama kao i svim drugim oblicima privređivanja.

Sajam gospodarstva u Zaprešiću je respektabilna sajamska manifestacija međunarodnog karaktera s preko 250 izlagača i velikim brojem posjetitelja u tri sajamska dana.

Sajmovi, kongresi i konferencije

25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Poštovana,/,

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije poziva Vas  da izlažete na 25. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 10. do 12. studenog 2023....

Sajmovi, kongresi i konferencije

Jesen u Lici

Poštovana/i,

Od Obrtničke komore Ličko-senjske županije zaprimili smo obavijest o održavanju manifestacije „Jesen u Lici“, koja će se održati od 29. rujna do 01. listopada 2023.godine u Gospiću.

Sajmovi, kongresi i konferencije

30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Poštovani !

Obavještavamo Vas o terminu održavanja 30. Jesenskog međunarodnog sajma u Gudovcu.
U privitku se nalazi brošura s detaljnim informacijama.

...

Sajmovi, kongresi i konferencije

KVARNER EXPO 2023

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno-prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2023. i to na novoj lokaciji, na Trgu 128. Brigade hrvatske vojske u Rijeci, u periodu od 16. do 18. lipnja 2023. godine, pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore.  

Cilj izložbe jest promocija hrvatskih proizvoda i suvenira te prilika obrtnicima i poduzetnicima za razmjenu poslovnih iskustava i razvoj novih poslovnih suradnji.

...

Sajmovi, kongresi i konferencije

POZIV NA 17. OBRTNIČKI SAJAM "TRADICIJA, GASTRONOMIJA, TURIZAM" U IVANIĆ-GRADU

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada organizira 17. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad 3. i 4. lipnja 2023.

...

Sajmovi, kongresi i konferencije

Poziv za sudjelovanje na 17. Inventumu

 

Poštovani obrtnice i obrtnici,

od Udruge inovatora Tesla Ilok obaviješteni smo o organizaciji 17. INVENTUM-Međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva koji će se održati od 31.03-01.04 2023.g.u Sportskoj dvorani Tehnikum u Iloku. koji već tradicionalno organizira Udruga inovatora Tesla Ilok, uz suorganizaciju Grada Iloka, Hrvatske zajednice inovatora, Srednje škole Ilok, uz potporu Vukovarsko-...

Sajmovi, kongresi i konferencije

Poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje na sajmovima

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Sekcija proizvođača suvenira, organizira četiri sajma na Trgu Petra Preradovića, u razdobljima od:

1. Proizvođača suvenira grada Zagreba – Zagrebu,  11.5.-14.5.2023.

2. Srčeko zagrebačkih obrtnika, Dan obrtnika...

Stranice