Novosti

Novosti

Obrtnici, prijavite neregistrirano obavljanje djelatnosti na okz@okz.hr

Dogovorena suradnja na suzbijanju neregistrirane djelatnosti s Ministarstvom financija, Carinskom upravom – Središnjim uredom – Sektor za nadzor
...
Novosti

INOVACIJE OBRTNIKA NA SAJMU ARCA 2017.

U organizaciji Hrvatske udruge inovatora, u vremenu od 19. do 21. listopada 2017. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, održava se 15. međunarodna izložba inovacija ARCA 2017.  na kojoj već tradicionalno obrtnici-inovatori, članovi Udruženja, prezentiraju svoje inovacije na izložbenom prostoru  Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Ispred Udruženja svoje inovacije izložiti će dosadašnji dobitnici nagrada:

Novosti

„Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“

Proizvođači suvenira i ove će godine svoje prepoznatljive proizvode predatviti građanima grada Zagreba na sajmu „Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“ koji će se održati od 21. do 29. listopada 2017. godine na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića.

Na ovom već tradicionalnom sajmu Udruženja obrtnika grada Zagreba, svoje proizvode izrađene u vlastitoj radionici, predstavit će desetak obrtnika-...

Novosti

Dodir Pariza – sajam kojem se zagrebački kozmetičari i frizeri rado vraćaju

U organizaciji Sekcije kozmetičara 50 kozmetičara i frizera Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je ovaj vikend Dodir Pariza 30. Međunarodni sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja u Beogradu.
Na 14.500 m2 izložbenog prostora mogli su se  pronaći vrhunski profesionalni  brendovi za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre,...

Novosti

Stolari posjetili sajam SICAM 2017

Članovi sekcije stolara uz potporu Udruženja na jedna dan posjetili su (12.10.2017.) SICAM međunarodni sajam za komponente, tehnološke proizvode i pribor za industriju namještaja koji se održava u  Pordenoneu.
Riječ je o  sajamskoj priredbi na međunarodni izlagači predstavljaju najnovije proizvode i trendove u industriji namještaja. 
 Upravo zbog svoje raznolikosti ova je izložba idealna platforma za proizvođače i dobavljače te prigoda da ...

Novosti

Obrtnici više sekcija na sajmu Energetike

U organizaciji Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije na čelu s pročelnikom Sinišom Grabarevićem, članovi Sekcije zajedno s kolegama iz sekcija dimnjačara, plinoinstalatera i plinoservisera,  njihovi poslovni partneri i gosti  uz potporu Udruženja posjetili od 5.-7. listopada  Međunarodni sajam energetike  u Beogradu.

Novosti

62. prvenstvo obrtničkih kuglačkih klubova Republike Hrvatske

22. i 23. 09. 2017 . godine održano je 62. Prvenstvo u Malom Lošinju u organizaciji Kuglačkog kluba Obrtnik-Torbar koji djeluje u sastavu Sportskog društva Obrtničke komore Zagreb. Nastupilo je 16 ekipa, 10 u muškom i 6 u ženskom dijelu natjecanja. U natjecanju parova za žene druge su bile Andreya Alpeza i Dijana Smoljo iz KK Obrtnik-Torbar.

Novosti

Na 44. sajmu namještaja Ambineta izlažu i obrtnici

Jedan od najvažnijih poslovnih događaja drvne industrije u Hrvatskoj, 44. Ambientu otvorio je  danas premijer Andrej Plenković.  Otvorenju međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije nazočili su i predstavnici Obrtničke komore Zagreb, predsjednik dr.sc. Mirza Šabić i potpredsjednik OKZ i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba  Antun Trojnar.
U šest paviljona izlaže više od 300...

Novosti

Proizvođači suvenira o organizaciji sajmova do kraja godine

Proizvođači suvenira do kraja godine organizirat će dva sajma odlučeno je to na sastanku sekcije održanom 6. listopada 2017. godine. Prvi od njih je sajam Proizvođači suvenira Grada Zagreba – Zagrebu koji će se ove godine  održati nešto kasnije nego inače na Trgu bana J.Jelačića  od   21. -29. listopada . Interes za nastup na sajmu iskazalo je desetak članova Sekcije...

Novosti

82. Zlatna igla pokazala kako biti modno osvješten, a ostati svoj

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba ovogodišnja 82.tradicionalna obrtnička modna revija Zlatna igla Zagreba, održana je 7. listopada 2017. godine u studiju Anton Marti na Hrvatskoj radio televizij uz izravni prijenos, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović. 

Stranice