Zajedništvo obrtnika u Sisku

Udruženje obrtnika Sisak u suradnji s partnerima i uz potporu sponzora 27. travnja 2019. godine po drugi put organiziralo je  manifestaciju Obrtnički sajam & Street Food Festival, koja je  održana u samom središtu grada, na sisačkom Korzu.

Niti jaka kiša i nevrijeme nisu mogli pokvariti želju sudionika kulinarskog dijela  manifestacije odnosno Street Food Festivala, koji su pripremali i ponudili na kušanje građanima Siska i slučajnim prolaznicima svoje autohtone delicije. Među  dvadesetak udruženja obrtnika iz različitih krajeva Hrvatske bila je i ekipa Udruženja obrtnika grada Zagreba i Obrtničke komore koja je spravljala „ Špek fileke“.
Kao zahvalu, potpora  i uspomenu na organizaciju manifestacije predsjednik Antun Trojnar uručio je gđi Ivanki Čačić, predsjednici UO Sisak i gosp. Adolfu Cvancigeru, predsjedniku OK Sisačko-moslavačke županije licitarska srca, rad našeg obrta „ Tomica Marica“.

 Hvala našim vrijednim dečkima koji su i ovaj put predstavljali Udruženje i OKZ pokazavši da je njihovom kulinarskom umjeću samo nebo granica. 

Veliko hvala organizatorima, bilo je to jedno veliko prijateljsko obrtničko druženje !