ZAGREBAČKI OBRTNICI I OVE GODINE NA USKRSNOM SAJMU

I ove godine, uoči Uskrsa, na glavnom zagrebačkom trgu, svoju bogatu ponudu unikatnih proizvoda predstaviti će Proizvođači suvenira, obrtnici i članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Trinaest obrtnika predstaviti će svoju ponudu na manifestaciji pod nazivom „Uskrsni sajam proizvođača suvenira grada Zagreba“ u periodu od 22.ožujka  do 02.travnja 2018. godine.
Dvanaest obrtničkih kućica smješteno je na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića, čiju postavu će nadopuniti postavljanje „Pisanice od srca“ kao promotora naivne umjetnosti, ali i Turističke zajednice Koprivničko-Križevačke županije.

Građani koji će posjetiti „obrtnički kutak“ na Glavnom gradskom trgu, zasigurno će u bogatoj ponudi naših obrtnika pronaći proizvod kojim će obradovati sebe ili iznenadili svoje najmilije poput ručno oslikanih predmete od keramike i drva obrta Farbica, već prepoznatljivih igračaka obrta Mikuš, ručnih radova od drva i tkanine Klupice j.d.o.o. i obrta Litkica te nezaobilazne medenjake i licitarska srca obrta Tomica Marica. U ponudi Uskrsnog sajma također će se naći makete obrta Sitotisak Filip,  bogata ponuda starih zemljopisnih karata Butige d.o.o.,  ručno oslikani artikli od stakla i keramike sa motivima Zagreba obrta Doris Art,  prigodno oslikane torbe i predmeti od tekstila obrta Angel, brojne proizvode od keramike obrta ART HD kao i neobične minijature obrta Sounds mini te nakit obrta Krasne stvari.

Vjerujemo da će bogatstvom najrazličitijih proizvoda izrađenih od raznih materijala, ručno izrađenih u vlastitim radionicama, Proizvođači suvenira Udruženja obrtnika grada Zagreba još jednom potvrditi vrijednost zagrebačkog suvenira i važnost njegova izlaganja kao značajnog dijela turističke ponude grada Zagreba.