Tomislav Pudić izabran za pročelnika Sekcije građevinara

Sekciju građevinara naredne četiri godine vodit će Tomislav Pudić, dosadašnji zamjenik pročelnika, odlučeno je na sastanku održanom jučer, 10. travnja 2018. godine.

Za  zamjenika pročelnika  izabran je Zoran Brdar, a za tajnika sekcije Željko Vasiljević. Osim njih u Poslovnom odboru bit će: Antun Trojnar, Slavko Kulić, Mijo Iljkić, Zlatko Prosinečki i Đani Likar. Za člana Upravnog tijela Ceha jednoglasno je izabran Zlatko Prosinečki, a članove Skupštine Ceha Zoran Brdar, Mijo Iljkić i Slavko Kulić.

Cehu građevinsko uslužnih djelatnosti predlaže se da prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja predstavljaju: Zlatko Prosinečki, Tomislav Pudić, Zoran Brdar i Antun Trojnar.

Dosadašnjem pročelniku Zlatku Prosinečkom Sekcija je zahvalila na svemu što je učinio u prošloj i prijašnjim godinama svoga mandata.

Osim provedenih izbora za radna tijela Sekcije na početku sastanka dosadašnji pročelnik Zlatko Prosinečki osvrnuo se na rad u proteklom mandatu te istaknuo brojne aktivnosti posebno na Pravilnicima i zakonskim propisima vezano za struku.

Prisutni su informirani i o  otvorenom Javnom pozivu MINGO-a za program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo.
U nastavku sastanka Izvršeni su dogovori oko prezentacije zanimanja zidar, tesar, monter suhe gradnje, parketar-podopolagač i raspored dežurstva na 3. Zagrebačkom obrtničkom sajmu koji će se održati od 25.-27.04.2018.godine na Zagrebačkom velesajmu.