Sekcija knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije dala povjerenje starom rukovodstvu

Marijan Hudetz ostat će pročelnik Sekcije knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije, a Mladen Radovinović zamjenik pročelnika. Za tajnicu Sekcije izabrana je Lidija Hudetz.

Članovi sekcije izabrali su i novi Poslovni odbor. U njemu će uz pročelnika, njegovog zamjenika i tajnicu biti kao članovi Jozo Nodilo, Ana Banjac i Andreja Jukičić.

U Skupštini Udruženja obrtnika grada Zagreba Sekciju će predstavljati Mladen Radovinović, a u Upravnom tijelu ceha Marijan Hudetz.

Sekcija se opredijelila za ulazak u Ceh tradicijskih i umjetničkih obrta. Istaknuto je kako već niz godina knjigoveže imaju statut tradicijskog zanimanja i na temelju toga dobivaju potpore Grada Zagreba. Pojedinci, poput Andreje Jukičić, potvrdili su status i certifikatom Hrvatske obrtničke komore.

Planom rada u 2015. godini najavljeno je studijsko putovanje, a o tome će pojedinosti dogovoriti Poslovni odbor u prvom tromjesečju ove godine.

Marijan Hudetz upoznao je članove Sekcije knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije s mogućnostima prijava na tečajeve koji se organiziraju u Udruženju. Tečaj za procjenu rizika, što je novi termin za prijašnju procjenu opasnosti, stoji 450 kuna + PDV, tečaj rad na siguran način 210 kuna + PDV, a tečaj za pružanje prve pomoći može se pohađati za 200 kuna (u cijenu je uključen PDV).