Novosti

Novosti

OBAVIJEST O RADIONICI! Stručna pomoć pri podnošenju prijava u Programu „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Obavještavamo članove UOGZ da se za stručnu pomoć pri podnošenju prijava za participiranje u Programu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2017.g. mogu obratiti Stručnoj službi Udruženja obrtnika grada Zagreba na e-...

Novosti

Podsjetnik - „Paušalisti“ od 1.srpnja 2017. izdaju račune putem naplatnih uređaja

Novi Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom koji je stupio na snagu početkom 2017. godine donio je nekoliko novina od kojih su najznačajnije:

PrilogVeličina
...
Novosti

Održan okrugli stol s prijateljskim udruženjima

Dan prije svečanog obilježavanja 52. dana obrtnika u Udruženju obrtnika grada Zagreba održan je Okrugli stol, kojem su prisustvovali predsjednici, tajnici i članovi upravnih odbora prijateljskih udruženja iz Karlovca, Klanjca, Kaštela, Osijeka, Rijeke, Splita, Vukovara, Varaždina i Zadra te predsjednici OK Zagreb, Mirza Šabić, OK Varaždinke županije, Mario Milak, OK  Karlovačke županije Darko Stanković, OK Vukovarsko -...

Novosti

Na Sljemenu obilježen 52. Dan obrtnika

Udruženje obrtnika grada Zagreba u nedjelju 11. lipnja 2017. godine, obilježilo je na Sljemenu ispred Planinarskog skloništa Mala Hunjka tradicionalni 52. Dan obrtnika.

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije metalaca

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija metalaca 
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                                        Zagreb, 7.06.2017       ...

Novosti

Amela Pejković na 7. susretu frizera „Hair Smile“ u Vrgorcu

U Vrgorcu se od 2. do 3. lipnja 2017. godine održavao 7. Susret frizera „Hair Smile“ koji se ističe po svom humanitarnom karakteru. Naime i ove godine sudionici ove manifestacije bila su djeca iz Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i djeca iz Down centra iz Pule. Sva prikupljena sredstva od donacija i ulaznica prikupljala su se za potrebe Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Novosti

Posjetili smo Intersolar 2017

U organizaciji Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti članovi više sekcija posjetili su specijalizirani sajam Intersolar Expo u Munchenu od 1.-03. lipnja 2017. godine. Izložba sajma bila je fokusirana na područja fotonaponskog sustava, sustave skladišta energije, tehnologiju obnovljivih grijanja te proizvode i rješenja za pametnu obnovljivu energiju.

Od osnivanja prije 25 godina, Intersolar je postao najvažnija industrijska platforma za...

Novosti

Ekipa UOGZ na proslavi 10. rođendana Obrtničkog kotlića

I ove je godine u organizaciji Udruženja obrtnika Vrbovsko, 27.05.2017. održano je tradicionalno druženje,  u mjestu Blaževci. U sklopu druženja održano je  tradicionalno natjecanje u spravljanju obrtničkih kotlića i to jubilarnog 10..

Novost u programu ove godine bio  je kanuing na rijeci Kupi u kojem su se okušali svi prisutni.

Udruženje obrtnika grada Zagreba  je, kao i svake godine,...

Novosti

Upravni odbor: Pripreme za 52. Dan obrtnika

Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Zagreba na 22. sjednici, održanoj 30. svibnja,   prihvatio je izvješće o materijalno financijskom poslovanju za prva tri mjeseca te izvješće  Nadzornog odbora o materijalno financijskom poslovanju za isto razdoblje.
Usvojeni su  prijedlozi za priznanja koja se tradicionalno dodjeljuju na Danu obrtnika, ove godine to će biti na svečanosti 11. lipnja. Prijedlozi su dati na usvajanje UO nakon što je...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed