Održano županijsko natjecanje učenika za zanimanja: inst.grijanja i klimatizacije i vodoinstalater

U Organizaciji Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Ministarstva znanosti i obrazovanja i sporta i Društva za strukovno obrazovanje, dana 23.veljače 2018. godine u školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija održano je XIX Međužupanijsko natjecanje učenika za zanimanja: instalater grijanja i klimatizacije i vodointalater. Natjecali su se učenici iz ukupno 9.strukovnih škola .

Ukupni poredak po školama za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije : prvo mjesto podijelili su učenici iz Obrtničke škole u Koprivnici i učenici škole za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb koji su imali po 64. boda. Treće mjesto pripalo je Srednjoj strukovna škola Velika Gorica , a treće mjesto  Industrijska strojarska škola Zagreb.

Ukupni poredak po školama za zanimanje vodoinstalater. Prvo mjesto pripalo je učenicima Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb. Drugo mjesto Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj dok su treće mjesto osvojili učenici Industrijske strojarska škola Zagreb.

Natjecanje je kao i dosadašnjih godina održano uz potporu Udruženja obrtnika grada Zagreba, a ispred Udruženja natjecanju je prisustvovao Nenad Kuzman, vl. plinoservisa Kuzman.