Održan trening/radionica komunikacije-javnog nastupa

Dana 18. studenog 2017. godine u prostorijama UOGZ održana je trening/radionica komunikacije-javnog nastupa na inicijativu Ceha proizvodnog karaktera. 

Cilj treninga/radionice bio je na jednostavan i praktičan način usvojiti i uvježbati alate za učinkovito predstavljanje sebe i komunikaciju u javnosti. Program je bio podijeljen na pet točaka: Upravljanje tremom; Prirodnost, emocije i uvjerljivost u nastupu; Definicija cilja nastupa/komunikacije i priprema sadržaja nastupa-kako želim da me drugi vide, koje poruke želim poslati, koji je krajnji cilj kojega želim postići; Izlaganje (govor) uz prethodnu kratku pripremu; Upravljanje konfliktima.

Trening/radionicu održala je prof. Silvia Ferenac koja je svoje iskustvo stekla u radu sa vrhunskim sportašima, tvrtkama i pojedincima u području komunikacija, motivacije, rješavanje treme i straha od javnog nastupa, upravljanje stresom kroz metode opuštanja, povećanje učinkovitosti ljudske izvedbe u javnom nastupu, te obrada emocionalnih blokada, strahova i fobija.