Održan seminar na temu „ Godišnji obračun poreza za 2017“

Seminar ocjenjujem korisnim i kvalitetnim. Gđa Mostarčić suvereno vlada materijom koju je prezentirala. Njeni odgovori na postavljenja pitanja uvelike su doprinijeli zainteresiranosti- napisao je D. Juretić.

Seminar je bio odličan . Tako bi trebalo popratiti sve promjene jer se konstantno nešto mijenja i bitno je biti u tijeku- napisao je Z.Tkalčević
Gđa.Mostarčić je na lako razumljiv i jednostavan način prezentirala bitne promjene u poreznom sustavu, kao i na već postojeće zakone na koje bi trebali obratiti pozornost -napisala je M.Vukmanić.

Seminar je bio razumljiv i koristan. U ležernoj atmosferi, jednostavno i razumljivo prezentiran. Hvala svima koji su sudjelovali u realizaciji – napisala je R.Brkić.

Osvrti su to na održani seminar u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba na temu „ Godišnji obračun poreza za 2017.“ pod vodstvom gđe Đurđice Mostarčić, ovlaštene računovotkinje i stručnjakinje za poreznu problematiku.
U trajanju od 3 sata gđa Mostarčić, na jednostavan i razumljiv način  odgovarala je na brojne upite sudionika i obradila  sljedeće teme: Prijava poreza na dohodak i dobit za 2017. godinu; Završni obračun plaća, drugog dohotka i novosti za 2018. godinu; Ulazak – izlazak iz sustava PDV-a; Osobna vozila od 01.01.2018.; Mogućnosti promjena sustava oporezivanja; Godišnji i mjesečni obračun PDV-a.

U privitku pogledajte prezentaciju

 

PrilogVeličina
PDF icon udruzenje_obrtnika_grada_zagreba_28.12.2017.pdf1.67 MB
PDF icon doh_2017-_prijava_poreza_na_dohodak_2017_1.pdf500.54 KB
PDF icon kalkulator_dobro_je_biti_obrtnik.pdf343.95 KB