Obrtnici više sekcija na sajmu Energetike

U organizaciji Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije na čelu s pročelnikom Sinišom Grabarevićem, članovi Sekcije zajedno s kolegama iz sekcija dimnjačara, plinoinstalatera i plinoservisera,  njihovi poslovni partneri i gosti  uz potporu Udruženja posjetili od 5.-7. listopada  Međunarodni sajam energetike  u Beogradu.

Međunarodni sajam energetike (s UFI licencom) najveći je godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, poduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima koji se bave električnom energijom, ugljem, naftom i gasom, obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasnošću i rudarstvom.
S razlogom nosi odrednicu međunarodne manifestacije, ali akcenat je i na njegovom tržišnom karakteru, odnosno prilici da se predstave i povežu investitori, proizvođači opreme, resorna administracija, financijske institucije i lokalne samouprave
Na sajmu je sudjelovalo  oko 150 direktnih i indirektnih izlagača, među kojima petina inozemstva, iz desetak zemalja i više od 8000 poslovnih posjetitelja iz zemlje i regije.
 Osim posjeta sajmu našlo se vremena za obilazak Beograda, ali i za druženje uz  kušanje domaćih specijaliteta.

Uz  poslovne kontakte na sajmu bila je ovo još jedna prigoda za prijateljsko druženje i razmjenu iskustava, a put u trajanju tri dana i vlastitu logistiku je protekao ugodno i brzo.