OBAVIJEST O RADIONICI! Stručna pomoć pri podnošenju prijava u Programu „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Obavještavamo članove UOGZ da se za stručnu pomoć pri podnošenju prijava za participiranje u Programu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2017.g. mogu obratiti Stručnoj službi Udruženja obrtnika grada Zagreba na e-mail: info@obrtnici-zagreb.hr  ili telefon: 01/6189-621.

Informacije o Programu „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ te popis tražene dokumentacije, mogu se pronaći na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta: http://www.mingo.hr/page/otvoreni-javni-poziv-za-program-ocuvanje-i-razvoj-tradicijskih-i-umjetnickih-obrta

Prijave za dodjelu bespovratne potpore zaprimaju se od 01.lipnja 2017.godine do 31.srpnja 2017.godine ili do iskorištenosti sredstava.

RADIONICA ĆE SE ODRŽATI DANA 27.06.2017.GODINE ( UTORAK) S POČETKOM U 20.00 SATI U UDRUŽENJU OBRTNIKA GRADA ZAGREBA, TRG MAŽURANIĆA 13, NA I.KATU.

Stručna služba UOGZ