Na 44. sajmu namještaja Ambineta izlažu i obrtnici

Jedan od najvažnijih poslovnih događaja drvne industrije u Hrvatskoj, 44. Ambientu otvorio je  danas premijer Andrej Plenković.  Otvorenju međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije nazočili su i predstavnici Obrtničke komore Zagreb, predsjednik dr.sc. Mirza Šabić i potpredsjednik OKZ i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba  Antun Trojnar.
U šest paviljona izlaže više od 300 izlagača iz 23 zemlje na 20.000 četvornih metara, a među njima svoje proizvode izložit će i obrtnici Obrtničke komore Zagreb.
Na Sajmu, čiji je glavni pokrovitelj Grad Zagreb, mogu se vidjeti sve vrste namještaja, parketi, vrata i prozori, dekori, materijali, oprema i strojevi te  dizajnerska dostignuća u industriji namještaja.
Prikazat će se raznolika paleta proizvoda, dostupna sada i na hrvatskom tržištu koja objedinjuje sve potrebe modernog čovjeka, a s ciljem stvaranja ugodnog prostora za život i rad, bez obzira radi li se o interijerima, eksterijerima ili pojedinim produktima koji korisnicima oplemenjuju prostor.
Proizvode domaćih obrtnika na Ambienti možete pogledati sve do nedjelje 15. listopada.