Maraton moto -bike završen na Danima obrtništva u Vukovaru

Zagrebački obrtnici, sudionici moto-bike maratona uspješno su stigli do cilja u petak 27.rujna 2019.godine, a na put dug  300 kilometara biciklima odvažili su se: Antonija Tretinjak, Damir Marković, Željko Stričak, Nenad Kuzman i Zoran Brdar, a motorima Branko Stričak, Robert Balog, Zlatko Tkalčević i Mirza Šabić Na putu za Vukovar dobrodošlicu su im  zaželjeli obrtnici Brodsko- posavske i  Vukovarsko -srijemske županije, ali i motoristi članovi Udruženja. 

Maraton je održan pod motom  "Obrtnici dva grada prijatelja", a u Vukovar su stigli na 4. Dane obrtništva gdje su ih dočekali predstavnici OK Vukovarsko -srijemske županije i UO Vukovar. 

I ove godine ekipa kuhara pod vodstvom Darka Horvata, prezentirala je svoje kulinarske vještine na Danima obrtništva.

Predsjednik Udruženja obrtnika Grada Vukovara, Dražen Zovko, uručio je Udruženju obrtnika grada Zagreba i Obrtničkoj komori Zagreb i zahvalnicu za dugogodišnje uspješno sudjelovanjem na manifestaciji. 

Po dolasku u Vukovar obrtnici su položili vijenac i zapalili svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata i  Velikim križem na Dunavu  i tako odali počast  svim onima koji su svoj život dali za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.