DANAS U PODNE RADIONICA NA TRGU BANA J.JELAČIĆA

Proizvođači suvenira i ove godine svoje prepoznatljive proizvode predstavljaju turistima i  građanima grada Zagreba  na Uskrsnom sajmu Proizvođača suvenira grada Zagreba koji se održava do 2. travnja 2018. godine na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića.

Danas, 30. ožujka 2018. godine od 12 do 14 sati obrtnici će za sve turiste i Zagrepčane održati radionicu na kojoj će se posjetitelji okušati u bojanju pisanica, izrađivanju i ukrašavanju licitarskih srca, a svoje će radove naravno moći ponijeti kući.

Cilj sajma, kao i radionice, je promocija struke i poticanje razvoja autohtonog zagrebačkog suvenira kroz istovremeno obogaćenje turističke ponude grada Zagreba.

Na ovom već tradicionalnom sajmu Udruženja obrtnika grada Zagreba, svoje proizvode izrađene u vlastitoj radionici, predstavlja trinaest obrtnika- članova Udruženja obrtnika grada Zagreba u 12 kućica.

U šarolikom asortimanu vrijednih obrtničkih ruku moći ćete naći ručne radove od drva, tkanine i keramike, neobične minijature u konzervama, nezaobilazne medenjake i licitarska srca, prigodne svijećnjake i predmete izrađene u tiffany tehnici, ručno oslikane predmeta od stakla i keramike s autentičnim motivima grada Zagreba i njegovim znamenitostima.

Pozivamo Vas da se pridružite radionicama i okušate se u oslikavanju pisanica  i licitara te vjerujemo da će u bogatstvu najrazličitijih proizvoda svatko pronaći mali znak pažnje za sebe i svoje najmilije za predstojeće blagdane.