62. prvenstvo obrtničkih kuglačkih klubova Republike Hrvatske

22. i 23. 09. 2017 . godine održano je 62. Prvenstvo u Malom Lošinju u organizaciji Kuglačkog kluba Obrtnik-Torbar koji djeluje u sastavu Sportskog društva Obrtničke komore Zagreb. Nastupilo je 16 ekipa, 10 u muškom i 6 u ženskom dijelu natjecanja. U natjecanju parova za žene druge su bile Andreya Alpeza i Dijana Smoljo iz KK Obrtnik-Torbar.

U kategoriji muških parova treće mjesto odvojili su Petar Cugovčan i Ronald Šutić iz Udruženja obrtnika Sesvete. 
U kategoriji muški pojedinačno drugo mjesto osvojio je Antun Štimac iz  kluba Obrtnik-Torbar, a treće Jure Bekavac iz Udruženja obrtnika Sesvete.

U muškoj konkurenciji Pobijedio je organizator natjecanja KK Obrtnik-Torbar, a najveće iznenađenje prvenstva drugo je mjesto druge ekipe Obrtnik-Torbar koji su ušli u natjecanje kao autsajderi. Prvo mjesto im je pobjeglo za samo 12 čunjeva, ali i drugo je apsolutno iznenađenje. Fair play dobila je ekipa Harmice iz Zagreba.

Priznanja nagrađenima dijelili su Predsjednik UOGZ Antun Trojnar, Potpredsjednik HOK-a i Predsjednik OKZ-a Mirza Šabić, Potpredsjednik HOK-a i predsjednik PGŽ-a Dalibor Kratohvil i kao domaćin Predsjednik Udruženja obrtnika Mali Lošinj Mario Kamalić. Na kraju dodjele održana je bogata tombola koju su donirali pretežno naši kolege obrtnici iz Zagreba te im ovim putem zahvaljujemo. Prvenstvo je održano u dobroj sportskoj atmosferi, čestitamo svim dobitnicima i vidimo se na 63. Prvenstvu.

Predsjednik organizacijskog odbora:
Miljenko Vuk