5. Zlatni ruž

Tim sajma Dani ljepote trenutno je u najintenzivnijim pripremama novog susreta izlagača i posjetitelja , sve u cilju da vam ponudimo najbolje, najnovije i najinteresantnije novosti u svijetu ljepote….

Kozmetičari i vizažisti, članovi Sekcije kozmetičara UOGZ i Zagrebačke županije koji žele prezentirati svoj kreativni rad i umijeće šminkanja mogu se prijaviti na natjecanje 5. Zlatni ruž, tradicionalno natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke Županije s ciljem promocije struke i stvaranja natjecateljskog ozračja.

Make up natjecanje održat će se u subotu, 2. ožujka 2013. Prijave su u tijeku!

Na sajmu će se još održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Dani ljepote namijenjeni su profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Prijavite se, dođite i budite dio natjecateljskog ozračja na 5. Zlatnom ružu i osvojite vrijedne nagrade!