2. Zlatni ruž

Poštovane kolegice i kolege,

Udruženje obrtnika grada Zagreba, Sekcija kozmetičara, ove godine organizira 2. Zlatni ruž, natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Vodeći se za novim modnim trendovima, ove jeseni evidentan je povratak ljubičaste boje za koju kažu da je jedna od najmoćnijih , a koja simbolizira kreativnost, eleganciju i otmjenost.

Ove godine TEMA natjecanja je „Dama u ljubičastom“.

NATJECANJE: će se održati 03. listopada / subota / 2009. godine s početkom u 14:00 sati u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Trg Mažuranića 13.

SUDIONICI NATJECANJA: Mogu sudjelovati kozmetičari i vizažisti, članovi Sekcije kozmetičara UOGZ i Zagrebačke županije, koji uredno podmiruju komorski doprinos, njihovi zaposlenici i naučnici.

SATNICA NATJECANJA: okupljanje sudionika ( natjecatelja i modela ) za kategorije nail art i body painting u 10:00 sati; početak natjecanja u 11:00 sati. Okupljanje sudionika ( natjecatelja i modela ) za kategoriju make up u 12:45 sati; početak natjecanja u 13:15 sati.

KRITERIJI: ove godine natjecanje će se održati prema pravilima Svjetske organizacije OMC- Organisation Mondiale Coiffure.
Napominjemo da za svaku kategoriju natjecanja ( make up; nail art i body painting ), potrebno je imati drugi model. Svaki prijavljeni salon može izabrati u koliko će se kategorija natjecati.
U kategoriji nail art, natjecatelji kozmetičari rad moraju završiti u roku 1.45 minuta, natjecatelji učenici 2.00 sata.
Vrijeme rada za body painting za kozmetičare vizažiste je 2.00 sata, uz napomenu da se radi samo gornji dio tijela.

NAGRADE:
nagrada - poklon paket sponzora
+ statua Zlatni ruž
nagrada poklon paket sponzora
nagrada poklon paket sponzora

Svim sudionicima dodjeljuje se PRIZNANJE o sudjelovanju.

ORGANIZATOR: Udruženje obrtnika grada Zagreba – Sekcija kozmetičara, Obrtničko učilište

SUORGANIZATOR: Obrtnička komora Zagreb-Ceh frizera i kozmetičara

KOTIZACIJA:
Kozmetičari – 250,00 kn
Učenici – 100,00 kn

UPLATE: UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADA ZAGREBA
TRG MAŽURANIĆA 13
Svrha doznake: Za 2. Zlatni ruž
ŽIRO RAČUN: 2360000-1101329835

PRIJAVE za natjecanje primaju se do 20. rujna 2009. godine, putem faksa 48 26 096, e-maila info@obrtnici-zagreb.hr, ili na adresu Udruženje obrtnika grada Zagreba, Trg Mažuranića 13 s naznakom / za 2. Zlatni ruž / Uz prijavnicu je potrebno dostaviti i potvrdu o uplati kotizacije.

S poštovanjem,

Tajnica Sekcije kozmetičara: Renata Šmida, v.r.
Pročelnica Sekcije kozmetičara: Mirjana Kosinec, v.r.