„Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“

Proizvođači suvenira i ove će godine svoje prepoznatljive proizvode predatviti građanima grada Zagreba na sajmu „Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“ koji će se održati od 21. do 29. listopada 2017. godine na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića.

Na ovom već tradicionalnom sajmu Udruženja obrtnika grada Zagreba, svoje proizvode izrađene u vlastitoj radionici, predstavit će desetak obrtnika- članova UOGZ u 10 kućica.
Cilj sajma je promocija struke i poticanje razvoja autohtonog zagrebačkog suvenira kroz istovremeno obogaćenje turističke ponude grada Zagreba. 

U šarolikom asortimanu vrijednih obrtničkih ruku naći će se ručni radovi od drva, tkanine i keramike, neobične minijature u konzervama, nezaobilazni medenjaci i licitarska srca, prigodni svijećnjaci i predmeti izrađeni u tiffany tehnici, ručno oslikani predmeti od stakla i keramike s autentičnim motivima grada Zagreba i njegovim znamenitostima.
Otvorenje sajma predviđeno je za subotu, 21.10.2017.godine u 12.00 sati koje će svojom nazočnošću uveličati gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.