Novosti

Novosti

HSPD „SLJEME“ ŠESTINE ZAGREB UVELIČALO ADVENT ZAGREBAČKIH OBRTNIKA

 „Advent zagrebačkih obrtnika“ jučer, druge Adventske nedjelje, obilježio je nastup HSPD „Sljeme“ Šestine- Zagreb. HSPD „Sljeme“ Šestine-Zagreb već 121. godinu njeguje kulturnu baštinu našeg kraja i čitave Hrvatske, te su nezaobilazni akteri svih događanja u gradu Zagrebu.

Novosti

ADVENTSKA BAJKA ZAGREBAČKIH OBRTNIKA

I ove je godine u velikom stilu svim građanima i turistima Zagreba, svoja „vrata“ otvorio „Advent zagrebačkih obrtnika“ koji će predstaviti ponudu obrtnika Zagreba na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića sve do 06.siječnja 2018.godine.

Novosti

Održan trening/radionica komunikacije-javnog nastupa

Dana 18. studenog 2017. godine u prostorijama UOGZ održana je trening/radionica komunikacije-javnog nastupa na inicijativu Ceha proizvodnog karaktera. 

Novosti

Vukovar - mjesto posebnoga pijeteta

Zagrebački obrtnici članovi UOGZ i ove godine, 18. studenog, poklonili su se Gradu heroju i sudjelovali su u Koloni sjećanja. Na  taj način odali su počast poginulim braniteljima i civilima koji su dali život za obranu grada Vukovara simbola hrvatske slobode.

I nakon 26 godine, uz puno emocija s više tisuća sudionika dostojanstveno su koračali u koloni na putu dugom 5,5 km od  vukovarske  bolnice do memorijalnog groblja. Za previše riječi nije bilo...

Novosti

Stjepan Šafran dobitnik Zlatne kune za životno djelo

Jedan od doajena hrvatskog obrtništva i poduzetništva Stjepan Šafran rođen je 1945. godine u Brezničkom Humu kod Varaždina, a njegova je poslovna priča počela 1967. godine kad je pokrenuo vlastitu radionicu za preradu metala i strojnu obradu. Počeo je skromno, u garaži od 35 m² i s jednim radnikom, a danas njegov poslovni sustav, koji čine tvrtke Alu Product i Metal Product te Ljevaonica Tržec, zapošljava više od...

Novosti

S Gradskom plinarom Zagreb želimo partnerski odnos

Na sastanku Sekcije održanom 8. studenog 2017. godine, jedna od tema bila je nelojalna konkurencija odnosno  nerazumne i dampinške cijene usluga na tržištu. Spomenuti su primjeri i poduzete mjere poput dopisa tiskovinama koje reklamiraju ne ovlaštene tvrtke koje pružaju usluge dampinškim cijenama i mjera kao što je  protestiranje kod uvoznika opreme što takvim tvrtkama daju ugovore i servisiranju opreme ili uređaja.

...
Novosti

Otvoren natječaj EU „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama“

Otvoren natječaj EU „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama“ 

Novosti

POZIV za sastanak Sekcije

Udruženje obrtnika grada Zagreba 
Sekcija plinoinstalatera i plinoservisera 
Trg Mažuranića 13 
tel 48 77 888, fax 48 26 096 
www.obrtnici-zagreb.hr

Novosti

Uskoro sajam Advent zagrebačkih obrtnika

Sajam Proizvođači suvenira grada Zagreba – Zagrebu, sljedeće godine trebao bi biti ranije organiziran zaključeno je na zajedničkom sastanku članova održanom danas u Udruženju obrtnika grada Zagreba. Naime, dosadašnjih godina, sajam je bio organiziran krajem  mjeseca rujna početkom listopada što su članovi ocijenili kao puno bolji termin i zbog same posjećenosti što domaćih što stranih turista.

Stranice