Novosti

Novosti
Novosti
Novosti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo Otvoreni javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2017. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2017. godinu.

Prioritet ovog Otvorenog javnog poziva je poticanje gospodarskih subjekata (mikro, mala i srednja poduzeća) na sudjelovanje u obrazovanju učenika...

Novosti

ENO GASTRO KAŠTELA OKUPIO OBRTNIKE IZ CIJELE HRVATSKE

Udruženje obrtnika grada Kaštela svojom već tradicionalnom gastronomskom manifestacijom pod nazivom „Eno Gastro Kaštela“, u subotu 8.srpnja, privuklo je na porat u Kaštel Starom velik broj Kaštelana i gostiju, koji su i ove večeri uživali u ukusnim delicijama koje su za njih pripremali organizatori i njihovi kolege obrtnici, pristigli iz svih krajeva Hrvatske.

Novosti

ODRŽANA 23.SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Zagreba na 23. sjednici, održanoj 05. srpnja, prihvatio je izvješće o materijalno- financijskom poslovanju za prvih šest mjeseci 2017.godine kao i predložene izmjene Pravilnika o priznanjima UOGZ koje se sastoje u ukidanju pojedinih priznanja, promjeni uvjeta za dobivanje priznanja i broju priznanja koje je moguće dodijeliti u jednoj godini.

Novosti

Damir Židanić dobitnik Statue Zlatne ruke s poveljom

 

Hrvatska obrtnička komora, u znak održavanja obnoviteljske Skupštine 1. srpnja 1994. godine, svečanom Akademijom održanom 30. lipnja u hotelu Westin u Zagrebu obilježila je Dan Komore, čime je obilježena i 165. obljetnica organiziranog obrtništva u Republici Hrvatskoj.

Svečana Akademija održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Novosti

ODRŽANA RADIONICA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA OČUVANJE I RAZVOJ TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA

Dana 27. svibnja 2017. u večernjim satima održana je radionica na temu „Prijave za dodjelu bespovratnih sredstava za očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“.

Novosti

OBAVIJEST O RADIONICI! Stručna pomoć pri podnošenju prijava u Programu „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Obavještavamo članove UOGZ da se za stručnu pomoć pri podnošenju prijava za participiranje u Programu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2017.g. mogu obratiti Stručnoj službi Udruženja obrtnika grada Zagreba na e-...

Novosti

Podsjetnik - „Paušalisti“ od 1.srpnja 2017. izdaju račune putem naplatnih uređaja

Novi Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom koji je stupio na snagu početkom 2017. godine donio je nekoliko novina od kojih su najznačajnije:

PrilogVeličina
...

Stranice