Novosti

Novosti

U Domu obrtnika u Crikvenici održana 3. sjednica UO i 3. sjednica Skupštine

U Domu obrtnika- Villa Aurora u vlasništvu  Udruženja obrtnika, 15.09.2018. godine, održana je 03. sjednica Upravnog odbora i 3. sjednica Skupštine Udruženja. 
Na sjednici Skupštine   donesena je odluka o revizorskom društvu koje će pružati usluge  revizorskog uvida za potrebe Udruženje obrtnika grada Zagreba za 2018. godinu.
Na prijedlog Upravnog odbora...

Novosti

Miljenko Vuk među osam ambasadora naukovanja

U hotelu Dubrovnik, dana 12.09.2018. godine, održana je završna konferencija Erasmus+projekta EP4A: europska partnerstva za naukovanje. Vodeći partner projekta bila je Hrvatska obrtnička komora dok su ostali partneri bili Rinova Ltd iz Ujedinjenog Kraljevstva, Regionalna razvojna agencija Senec-Pezinok iz Slovačke, Privredna komora Srbije- Regionalna komora Moravičkog i Raškog upravnog okruga iz Srbije te Obrtnička komora za München i...

Novosti

Naši frizeri i kozmetičari na Svjetskom prvenstvu u Parizu

Na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara koje se ove godine održava u Parizu od 8.-10. rujna 2018. godine sudjeluju i predstavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Ove godine uz Lidiju Štokić po prvi put kao žirori na ovom prestižnom natjecanju sudjeluju naše  Amela Pejković i  Antonija Tretinjak koje su uspješno odradile ovaj zahtjevan dio prvenstva.

Na završnoj svečanosti Ivici...

Novosti

Održano 63. Prvenstvo obrtničkih kuglačkih klubova RH

KK Obrtnik –Torbar sudjelovao je od 07.-08. 09. 2018. na 63. Prvenstvu obrtničkih kuglačkih klubova Republike Hrvatske koje se održavalo u Čakovcu. Domaćin Prvenstva bio je kuglački klub Zanatlija Čakovec, a povodom 60. Godišnjice djelovanja kluba. Obrtnik-Torbar ostvario je izvrsne rezultate, najbolje u povijesti postojanja kluba.

Ekipno muška ekipa obranila je prošlogodišnji naslov u vrlo jakoj...

Novosti

Edukacija za provedbu poziva ''Znakovi kvalitete''

Prijave za najavljeni projekt ''Znakovi kvalitete'' počet će od 10. rujna 2018. godine u 11:00 sati i trajati do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava. Cilj natječaja je poticanje kreativnosti i inovativnosti MSP-ova označavanjem kvalitetnih i prepoznatljivih hrvatskih proizvoda i usluga kroz pružanje potpore za ishođenje znaka kvalitete za proizvode, linije proizvoda, odnosno jednu...

Sajmovi, kongresi i konferencije

21. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE KRIŽEVCI, 09.- 11. 11. 2018.

Pozivamo Vas na sudjelovanje na 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 09. do 11. studenog 2018. godine.

Sajmovi, kongresi i konferencije

JESEN U LICI

Poštovani obrtnici!

Pozivamo vas da se prijavite za izlaganje na Izložbi - sajmu „Jesen u Lici“ koja će se održati  u Gospiću od 05. do 07. listopada 2018. godine.

 „Jesen u Lici“ je izložba tradicijskih proizvoda koja se već 20. put održava u Gospiću i prerasla je u najznačajniju gospodarsku, kulturnu i etno manifestaciju na području Ličko-senjske županije. Organizator Izložbe je Ličko-senjska županija i Razvojna agencija Lira, a Obrtnička komora Ličko-senjske županije je suorganizator...

Novosti

Predstavnici Udruženja posjetili 20. Špancirfest

Već dvadeset godina se, krajem kolovoza, povijesna gradska jezgra Varaždina pretvori u najveću pozornicu u Hrvatskoj. U deset dana Špancirfesta, ulice, trgovi, palače, parkovi, perivoji i dvorišta povijesnog Varaždina postaju male obrtniče radionice i trgovine, pozornice,  restorani, najvećeg, najpopularnijeg i najraznovrsnijeg hrvatskog festivala. 

Novosti

Održana sastanak predsjednika cehova

Na inicijativu Predsjedništva Udruženja 22. kolovoza 2018. održan je sastanak s predsjednicima cehova.

Tema sastanka bila je definiranje načina rada u narednom razdoblju. Predsjednik Trojnar prisutne je podsjetio da svi prijedlozi moraju biti pokrenuti od strane Udruženja, a potom po vertikali do HOK-e. Osvrnuo se i na planove rada i financijske planove za 2019. godinu te predložio da se objedine na nivou pripadajućih cehova kako ne bi došlo...

Novosti

Održana 2. sjednica Upravnog odbora

Jučer je Upravni odbor Udruženja održao svoju drugu sjednicu u mandatnom razdoblju 2018.-2022. 
Jedna od tema bila je imovina Udruženja odnosno status najmoprimaca poslovnih prostora u vlasništvu Udruženja obrtnika grada Zagreba
Usvojen je prijedlog plana nabave osnovnih sredstva.
Donesena je odluka o imenovanju Producentskog tima i Revijskog odbora  83. Zlatne igle, te odluka o imenovanju Službenika za zaštitu podataka.

 ...

Stranice