Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Upravno tijelo ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

  • Damir Židanić – predsjednik Ceha
  • Marijo Miletić - potpredsjednik Ceha
  • Isabela Amalie Bonyaj - član
  • Mihaela Jurković - član
  • Marina Perković - član
  • Biserka Cvijetinović - član
  • Vlasta Mustar - član
  • Miljenko Milanović - član
  • Dina Filipović Grgurić - član

Novosti

Novosti

7. sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i članova PO Sekcije

Sedma po redu sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i članova Poslovnog odbora sekcije održan je 7. studenog 2016. godine.

Novosti

Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera o projektu E-impuls i drugim aktualnostima

Da je premali broj EU projekata na koje mogu aplicirati  članovi Sekcije intelektualnih usluga ponovno se moglo čuti i sinoć na zajedničkom sastanku Ceha i PO. I projekt MINPO-a , E-impuls o kojem je bila riječ, ne nudi previše mogućnosti jer se radi o proizvodnim djelatnostima. Ipak za one koji se pronađu i odluče prijaviti na raspolaganju za pomoć je Obrtničko učilište .

Novosti

Održana 5. sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Na 5. sjednici Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera koja je održana 30. ožujka 2016.godine članstvo je raspravljalo o problematici poslovanja s kojom se susreću u obavljanju svojih djelatnosti. Temeljem iznesenog, predsjednik Ceha, gosp. Damir Židanić, iznio je prijedlog o nužnosti upoznavanja nove Vlade sa poteškoćama i zaprekama u  poslovanju kao što je npr. problem apliciranja članova sekcije intelektualne usluge na natječaje i poticaje za bespovratna sredstva s obzirom da njihove djelatnosti nisu proizvodnog karaktera.

Novosti

Damir Židanić na čelu novog Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera na osnivačkoj skupštini izabrao je Damira Židanića za predsjednika, a Marija Miletića za potpredsjednika. Oni će također biti predstavnici Ceha u Upravnom odboru Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Svih devet predstavnika Ceha su iz iste, najbrojnije sekcije u Udruženju obrtnika grada Zagreba, a to je Sekcija intelektualnih usluga.

Kao i ostali cehovi koji će djelovati u Udruženju i ovaj će imati Upravno tijelo ceha. Odlučeno je da u njemu budu: