Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera

Upravno tijelo Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera 
mandatno razdoblje  2022.-2026

  • MILJENKO MILANOVIĆ / Sekcija intelektualne djelatnosti / – predsjednik
  • ANITA SLAVICA PRKA ĐURAŠIĆ / Sekcija prevoditelja, edukatora, tumača i izdavača / - potpredsjednica 
  • INGA DVOJKOVIĆ / Sekcija veterinara i groomera / - član
  • DARKO ŠTAUDINGER, Sekcija računalno programiranje i grafički dizajn /- član
  • DAMIR ŽIDANIĆ / Sekcija računovodstvo i knjigovodstvo / - član
  • JASMINKA RODIĆ / Sekcija njega i skrb / - član
  • MISLAV ANTE OMAZIĆ / Sekcija consulting /- član
  • BISERKA CVIJETINOVIĆ / Sekcija osiguranje i financije / - član
  • DINA FILIPOVIĆ GRGURIĆ / Sekcija osiguranje i zaštita / - član

Novosti

Novosti

Jan Štedul održao predavanje u Udruženju obrtnika grada Zagreba: „Na nama koji se bavimo tehnologijom je zadatak da je učinimo pristupačnom apsolutno svima!“

Umjetna inteligencija (AI) sve je više prisutna u našim životima, a algoritmi na društvenim mrežama najbolji su primjer toga. Programi pogonjeni umjetnom inteligencijom danas su u stanju na osnovu par unesenih parametara samostalno kreirati tekst, ali i ilustracije. Iako to stvara podijeljene osjećaje kod ljudi, Jan Štedul kaže kako nema razloga za brigu. Stručnjak za umjetnu inteligenciju održao je danas predavanje u Udruženju obrtnika grada Zagreba pod nazivom „AI u poslovanju obrtnika“. 

Novosti

Zakazana sjednica Skupštine Sekcije consulting za 23. studenog u 18 sati

Sjednica Skupštine Sekcije consulting zakazana je za 23. studenog u 18 sati u Svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba, na Trgu Mažuranića 13.

- Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sjednici Skupštine Sekcije  kako bi se zajednički osvrnuli na dosadašnje aktivnosti Sekcije  čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu, kako bi zajednički s Vodstvom Udruženja mogli iznaći rješenja – poručilo je vodstvo Sekcije.

Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red:

Novosti

Obrtnici naučite kako izgraditi nesalomljivi poduzetnički način razmišljanja

U Udruženju obrtnika grada Zagreba 10 . i 11. listopada Iva Tarle održat će trening za članove pod nazivom „Nesalomljivi poduzetnički mindset “. 

Teško se nosiš sa stresom u svojem poslovnom okruženju i trebaš strategiju za boljim upravljanje stresom?

Ponekad si osamljen/a ili osjećaš nedostatak podrške ma svom poduzetničkom putovanju. Želiš li naučiti kako se povezati s istomišljenicima i izgraditi veći utjecaj?

Novosti

Miljenko Milanović ponovo izabran za predsjednika najvećeg Ceha obrtnika

U Udruženju obrtnika grada Zagreba održani su izbori za čelne ljude Ceha intelektualnih usluga te predstavnike Ceha za Upravni odbor Udruženja. Tajnim glasovanjem, za predsjednika Ceha ponovo je izabran Miljenko Milanović.

Za zamjenicu predsjednika u novom mandatu izabrana je Anita Slavica Prka Đurašić.

Novi stari predsjednik zahvalio je kolegicama i kolegama što su mu ponovo povjerili čelnu poziciju najvećeg obrtničkog Ceha u Hrvatskoj, koji od nedavno broji čak devet Sekcija i okuplja više od 7 tisuća obrta.

Novosti

Miljenko Milanović izabran za predsjednika Ceha

Na konstituirajućoj sjednici Ceha održanoj 3.svibnja 2018. godine za  predsjednika je izabran Miljenko Milanović, potpredsjednik  će biti  Hrvoje Grajner, a tajnica Marina Perković.

Odlučeno je da će oni također budu u Upravnom tijelu ceha, uz još četiri  člana,: Biserku Cvijetinović,  Dinu Filipčić Grgurić, Marija Miletić i Vlastu Mustar.

Izabrani su i predstavnici u Upravnom odboru Udruženja obrtnika grada Zagreba. Prema statutu Ceh  intelektualnih usluga gospodarskog karaktera ima pravo na tri  predstavnika :  Hrvoje Grajner, Marijo Miletić i Dina Filipović-Grgurić.

Novosti

7. sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i članova PO Sekcije

Sedma po redu sjednica Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i članova Poslovnog odbora sekcije održan je 7. studenog 2016. godine.

Stranice