Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti

Upravno tijelo ceha građevinsko uslužnih djelatnosti

  • Zlatko Prosinečki ( Sekcija građevinara ) - predsjednik Ceha
  • Branko Stričak ( Sekcija limara i vodoinstalatera ) - potpredsjednik Ceha
  • Nenad Zrinski ( Sekcija dimnjačara ) - tajnik Ceha
  • Siniša Grabarević ( Sekcija instalatera centralnog grijanja i klimatizacije ) - član
  • Antun Seuček ( Sekcija soboslikara, ličilaca i pismoslikara ) - član
  • Tihomir Mihalić ( Sekcija plinoinstalatera i plinoservisera ) - član
  • Mladen Leš ( Sekcija električara ) - član

Novosti

Novosti

POSJET STRUČNOM SAJMU „DACH&HOLZ“

Dvadeset i devet članova Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti posjetilo je stručni sajam „Dach&Holz“ u Kolnu od 21.-23.veljače 2018.godine. Sajam je bio organiziran u četiri paviljona u kojima su obrađivane različite teme vezano za izvođenje radova i konstrukcija na krovištima.

Novosti

Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti - osvrt na aktivnosti u 2017.godini

Na sjednici Ceha građevinsko-uslužnih djelatnosti koja je održana 21.prosinca 2017.godine članovi su se osvrnuli na rad Ceha u ovoj godini o čijim aktivnostima je informirao predsjednik Ceha, gosp. Zlatko Prosinečki. Gosp. Prosinečki je kao jednu od važnijih aktivnosti Ceha u ovoj godini istaknuo Zakon o obrtu i reguliranje statusa majstora.

Novosti

Cehovi održali sjednice

Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti, Ceh intelektualnih usluga gospodarskog karaktera i Ceh proizvodnih djelatnosti  održali su sjednice prošli tjedan na kojima je glavna  tema bila  izrada Godišnjeg programa rada  i Financijskog plana za 2018. godinu.
Programom rada su previđene aktivnosti među kojima su posjeti specijaliziranim sajmovima, organizacija  edukacija,  održavanje sjednica, sudjelovanje na seminarima, sudjelovanje na ZOS-u te drugim sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Novosti

Ceh građevinsko uslužnih djelatnosti o aktivnostima na 2. ZOS

Članovi ceha i poslovnih odbora pripadajućih sekcija na 19. sjednici održanoj sinoć u Udruženju obrtnika grada Zagreba definirali su aktivnosti i prezentaciju struka na 2. Zagrebačkom obrtničkom sajmu.

Novosti

Posjetili smo sajam BAU 2017

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba  i Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti članovi sedam strukovnih  sekcija ( građevinari; limari i vodoinstalateri; dimnjačari; električari; plinoinstalateri i plonoserviseri; instalateri grijanja i klimatizacije; soboslikari, ličioci i pismoslikari posjetili su Svjetski vodeći stručni sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sustave BAU 2017 – Munchen, 19.-21.01.2017.

Novosti

Građevinska zanimanja bit će prezentirana na 10. Sajmu poslova

Potvrđeno je to na  16. po redu sjednici  Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti.  10. Sajam poslova u organizaciji HZZ  će se održati 10. studenog 2016. u Pučkom otvorenom učilištu, na kojem će biti sve u znaku građevinskih zanimanja. Dogovoreno je tko će od obrtnika biti prisutan na sajmu i tako  biti na raspolaganju zainteresiranim tražiteljima posla (A.Trojnar, Đ.Likar, T.Mihalić, B.Stričak, D.Mikulić, N.Zrinski, M.Sačer.

Stranice