Mesari i pekari

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • SANEL KANURIĆ, pročelnik
  • MARKO DUVNJAK, zamjenik pročelnika
  • ALAN PREŽEC, tajnik
  • NAIM BINAJ, član
  • SKENDER BINAJ, član

Novosti

Novosti

POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE MESARA I PEKARA

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija mesara
Sekcija pekara

Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr    
                                                                                                                            Zagreb, 00.02.2020.       
                                                                                                                               Br.: 01-135/2020

Poštovani  kolege,

Novosti

Posjetili smo sajam IFFA u Frankfurtu

Članovi sekcije mesara, Alan Prežec, pročelnik i Sanel Kanurić, tajnik, te Marko Duvnjak član poslovnog odbora zajedno sa kolegama iz Hrvatske posjetili su sajam IFFA koji se ove godine održao u Frankfurtu od 04.-09.05.2019.
Riječ je o specijaliziranom  međunarodnom sajmu  proizvodnih procesa,pakiranja i prodaje u mesnoj industriji. Ova  internacionalna platforma održava se svake treće pa je sljedeći termin sajma 14.-19.05.2022 godine.

Novosti

Alan Prežec ostaje na čelu sekcije mesara i pekara

Na sastanku Sekcije održanom, 9. travnja 2018. godine, za pročelnika Sekcije izabran je Alan Prežec, za zamjenika pročelnika Miroslav Trajković, za tajnika sekcije Sanel Kanurić, a za člana PO Marko Duvnjak. U Upravnom tijelu Ceha i Skupštini Udruženja Sekciju će zastupati pročelnik Prežec. 

Novosti

Mesari na seminaru tvrtke Wiberg

Članovi Sekcije mesara sudjelovali su na stručnom seminaru  tvrtke WIBERG iz Salzburga koji se održao do 13-15.02.2017. godine. 
Na seminaru su prezentirani noviteti u preradi mesa a polaznici su  mogli  obići i prostorije u kojima se vrše probe i testiranje začina na proizvodima kao i degustirati mesne proizvode.
Organiziran je i obilazak  tvornice u Njemačkog gdje se nalazi proizvodni pogon u kojem  se pakiraju sve mješavine začina.

Seminar je bio prigoda za razmjenu iskustava s kolegama te sklapanje novih poslovnih kontakata.
 

Novosti

Posjetili smo sajam IFFA u Frankfurtu

Članovi sekcije mesara, Alan Prežec, pročelnik i Sanel Kanurić, tajnik, posjetili su sajam IFFA koji se ove godine održao u Frankfurtu od 07.-12.05.2016.

Riječ je o specijaliziranom  međunarodnom sajmu  proizvodnih procesa,pakiranja i prodaje u mesnoj industriji. Ova  internacionalna platforma održava se svake treće pa je sljedeći termin sajma 04.-09.05.2019 godine.

Novosti

NA SASTANKU SEKCIJA MESARA I PEKARA O PROBLEMU OBRAZOVANJA

Na jučer održanom zajedničkom sastanku sekcija mesara i sekcije pekara, gosp. Alen Prežec, pročelnik sekcije mesara, upoznao je prisutne kolege sa radom Cehova u Udruženju, te podsjetio da su cehovi osnovni oblik strukovnog organiziranja i stručnog rada na razini Udruženja koji su oformljeni radi usklađivanja i rješavanja stručnih pitanja gospodarske grane kojoj obrtnik i sekcija pripada.

Također je prisutne upoznao sa radom Ceha proizvodnog karaktera u koji uz mnoge druge, ulaze i sekcija mesara i pekara.

Stranice